Turvallisuus

Järjestyssäännöt

Suosittelemme kaikkia tapahtumaan osallistuvia silmäilemään säännöt kokonaisuudessaan läpi, jotta voidaan välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Uudistuneet säännöt auttavat meitä tarjoamaan kaikille tapahtuman osallistujille mahdollisimman turvallisen ja sujuvan tapahtuman!

Kaikki järjestyssäännöt ovat luettavissa järjestyssääntösivultamme.


Järjestyksenvalvonta

Tapahtuman järjestystä valvovat Traconin omat järjestyksenvalvojat. Yöllä tapahtuman aukioloaikojen ulkopuolella puistoa valvoo vartiointiliike.

Järjestyksenvalvojat puuttuvat sääntöjen vastaiseen toimintaan. Jos havaitset jonkun toiminnallaan aiheuttavan häiriötä tai vaaraa muille, ilmoitathan siitä heti lähimmälle järjestyksenvalvojalle! Heidät tunnistaa kirkkaan keltaisesta tai oranssista "järjestyksenvalvoja"-liivistä. Mikäli järkestyksenvalvojia ei ole heti saatavilla, Traconin infopiste saa heihin tarvittaessa yhteyden.

Ensiapu

Tapahtumassa päivystää ensiaputiimi, joka auttaa mahdollisten haavereiden osuessa kohdalle.

Häirintäyhdyshenkilöt (24h tapahtuman aikana)

Häirintäyhdyshenkilöille voi soittaa tai laittaa viestiä milloin tahansa tapahtuman aikana, jos vähänkin kokee tarvitsevansa juttukaveria ahdisteluun tai muuhun vastaavaan tilanteeseen liittyen. Yhdyshenkilön kanssa voi puhua luottamuksellisesti, ja hänen kanssaan voi sopia, tarvitaanko tilanteessa jatkotoimenpiteitä.

Häirintäyhdyshenkilöt tavoitat seuraavista numeroista:

  • 044 781 5519 (mies)
  • 044 781 5518 (nainen)
  • 044 781 5517 (muu)

Sähköpostitse osoitteesta hairinta at tracon piste fi


Lue tarkemmin Traconin häirinnän vastaisesta linjauksesta.