Miitit

Voit varata Traconista miittiajan omalle yhteisöllesi! Tuttuun tapaan miittiteltat löytyvät Sorsapuistosta koko conin ajan. Varataksesi miittiajan ota yhteyttä ohjelmatiimiin sähköpostitse osoitteessa ohjelma (ät) tracon.fi ja kerro viestissäsi,

  •     Mille kohdeyleisölle miitti on suunnattu.
  •     Kuinka suurta osallistujamäärää odotat miittiin.
  •     Mihin aikaan haluaist miitin pitää.
  •     Lyhyt kuvaus (noin 300 merkkiä) miitistäsi ohjelmakarttaa varten, sekä nimi jonka haluat esitettävän miitin järjestäjänä.

Huomaathan, että miitin järjestäminen ei oikeuta ohjelmanjärjestäjän etuihin, kuten maksuttomaan sisäänpääsyyn Traconiin ja greenroomiin.

 

Traconissa järjestettävät miitit

 

MXTX (Mo Xiang Tong Xiu) - Suomi fanimiitti

Puisto - Iso miittiteltta la 9.9. 11.00–12.45

Ria "Chisa" Heinilä

Kiinalaisen danmei-kirjailijan fanimiitti. The Grandmaster of Demonic Cultivation, Heaven Official's Blessing ja The Scum Villain’s Self-Saving System kuulostaa kenties tutulta? Tule keskustelemaan sarjoista tai suosittelemaan uutta luettavaa. Tervetuloa tutustumaan!

 

Final Fantasy XIV -miitti

Puisto - Pieni miittiteltta la 9.9. 13.00–14.30

Jarkko "Platinakettu" Laurila

Oletko kiinnostunut Final Fantasy XIV pelistä tai haluat löytää Suomalaisia pelikavereita? Tervetuloa tutustumaan ja tapaamaan muita pelaajia!

 

Nukkemiitti

Puisto - Iso miittiteltta la 9.9. 14.00–16.00

Lotta, @aminadolls

Tervetuloa Traconin nukkemiittiin!

Miitti on suunnattu kaikille nukkeilijoille ja aiheesta kiinnostuneille. Tulethan mukaan juttelemaan ja ihastelemaan erilaisia nukkeja!

Miittiin saa tietenki tuoda nukkeiluun liittyvää tavaraa myytäväksi/vaihdettavaksi!

 

LuolaDND:n roolipelimiitti [PERUUTETTU]

Puisto - Iso miittiteltta la 9.9. 16.00–18.00

LuolaDnD

Kiinnostavatko roolipelit, mutta peliporukka on vielä hukassa, tai harrastuksen aloittaminen jännittää? LuolaDnD on vähemmistöystävällinen ja turvallisen tilan periaatteita noudattava Discord-serveri, johon ovat tervetulleet kaikki roolipeli-intoilijat kokemuksesta riippumatta! Tule piipahtamaan miittiin tutustumaan muihin roolipeliharrastajiin!

 

MCYT-miitti

Puisto - Iso miittiteltta la 9.9. 18.00–20.00

Jalle, Sipuli

Oletko jonkun tietyn striimaajan tai serverin fani vai pelaatko Minecraftia itse?

Tule isoon miittitelttaan tapaamaan ja tutustumaan muihin faneihin! Voit osallistua ryhmäkuviin, tulla juttelemaan loresta tai vaikka vain seurata menoa.

Tervetuloa rentoon seuraan!

 

Identity V -miitti

Puisto - Pieni miittiteltta la 9.9. 19.00–20.00

Willmsteri

Onko tuttu sellanen pieni mobiilipeli, jossa ping ei ikinä riitä ja matsit kääntyy häviöksi vain muutaman portille jääneen pelleilijän takia? Aivan oikein DBDL, Identity V. Olit sitten aktiivinen pelaaja, eläköitynyt veteraani tai ihan vain hahmoista tai juonesta kiinnostunut fani, olet tervetullut joukkoomme lauantai iltapäivänä. Osallistu miittiin joko pitkäksi aikaa tai tule vain piipahtamaan mahtavassa seurueessamme Traconin pihapiirissä.

 

One Piece -miitti

Puisto - Pieni miittiteltta su 10.9. 11.00–12.30

fiiumi

Tule keskustelemaan One Piece -sarjasta ja tutustumaan muihin faneihin matalalla kynnyksellä!

 

Project Sekai: Colorful Stage -miitti

Puisto - Iso miittiteltta su 10.9. 12.00–14.00

viovio, Hoppe

Tule mukaan Project Sekai -miittiin, ja tuo kaverisikin! Luvassa rentoa hengailua sekä pientä ohjelmaa, johon osallistuminen on vapaaehtoista. Miittiin saa myös tuoda myyntiin tai näytille omaa merchiään. Tarjoamme myös pientä naposteltavaa.

Väitellään yhdessä parhaasta hahmosta ja unitista, hypetetään uusimpia biisejä, muistellaan parhaimpia tarinoita, valitetaan vaikeista beatmapeista ja itketään surkeita gachatuloksia.

Tervetuloa!

 

The Owl House miitti

Puisto - Pieni miittiteltta su 10.9. 12.30–13.30

Eden (Emira), Karo (Edric), Nex (Amity)

Miitti sisältää hengailua muiden The Owl House fanien kanssa, sekä photoshootin! Tulehan paikalle tapaamaan Blightin sisarukset, jos kiinnostuit! Mutta varo, kaksoset voivat noitua sinut ;)

 

Genshin Impact -miitti

Puisto - Iso miittiteltta su 10.9. 14.00–16.00

Henriikka ”hencosplay” Alapudas

Olet luultavasti törmännyt jossain päin internetiä pieneen gacha-peliin nimeltä Genshin Impact. Ehkä se on jo ladattuna koneellasi tai kännykälläsi, etkä ole nähnyt päivänvaloa saati ruohoa kolmeen viikkoon. Tämä miitti on siis täydellinen juuri sinulle!
Tule tapaamaan kanssapelaajia, vaihtamaan UIDitä ja osallistumaan rentoon Genshin-teemaiseen ohjelmaan. Jo viime vuoden Traconissa hitiksi osoittautunut miitti kerää Genshin-harrastajia yhteen ympäri Suomea. Olitpa sitten vasta-alkaja tai jo levelille 60 kiivennyt pelaaja, kaikki fanit ovat tervetulleita Adventure Rankista huolimatta.


 

Traconin miitit löytyvät myös ohjelmakartasta.