K18-iltabileet

Tracon x Neonya!! Party

Tracon x Neonya!! Partyn K18-iltabileet tulee taas tänä syksynä! Iltabileet järjestetään lauantaina 9.9. ja ovet aukeavat klo 20. Bileet järjestetään jälleen kerran Tullikamarilla Tampere-talon välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere. 


Tilat

Tullikamarin tilakokonaisuus koostuu kahdesta erillisestä tilasta: Pakkahuoneesta sekä Klubista. Tullikamarin ovet avautuvat bilekansalle klo 20. Sisäänkäynti tapahtuu Pakkahuoneen sisäänkäynnin kautta.

Klubin puoli on varattu conikansan yksityiskäyttöön klo 24 saakka, jonka jälkeen tila avautuu kaikelle yleisölle. Puolen yön jälkeen bileet jatkuvat yksityisesti Pakkahuoneen puolella aina yön pikkutunneille saakka. Halutessaan conikansan on mahdollista liikkua vielä puolen yön jälkeenkin Klubin ja Pakkahuoneen välillä iltabileranneketta näyttämällä. Siirtyminen ja kulunvalvonta Pakkahuoneen ja Klubin välillä tapahtuu terassin kautta teltan läpi.

Huomaattehan, että tilat ovat anniskelualuetta eli omia alkoholijuomia ei tilaan saa tuoda.

Iltabileihin saa tulla cosplayssa.  Isommat propit on kuitenkin syytä jättää majoituspaikalle tai tapahtumapaikan omaan isotavaranarikkaan, jotta tila säilyy viihtyisänä myös muille juhlijoille. Järjestyksenvalvoja saattaa kehottaa jättämään ylisuuret ja tilaan sopimattomat propit bilepaikan omaan narikkaan ennen tiloihin päästämistä. Järjestyksenvalvojan on myös pystyttävä tunnistamaan sinut kuvallisesta henkilötodistuksesta (ajokortti, passi jne.)


Lipunmyynti Pakkahuoneen ovilta

Pakkahuoneen ovilta myydään lauantaina 9.9. klo 19:30 alkaen 100 kappaletta lippuja. Hinta 20 euroa, maksu ainoastaan kortilla.
Lippuja myynnissä 19:30-21:00 tai niin kauan kuin lippuja riittää. 


Lipunmyynti:

Lipun hinta: 15 €. Hinta sisältää narikan käytön illan aikana. Voit osallistua iltabileisiin ilman Tracon-lippua!

Lipunmyynti: Lipunmyynti alkaa sunnuntaina 2.7.2023 klo 18 Traconin verkkokaupassa. 

Lipunvaihto: Traconin verkkokaupasta ostetun PDF-lipun voi vaihtaa rannekkeeksi ennakkoon Tampere-talolla tai iltabilepaikalla klo 19.30–02.00.

Traconin iltabileet ovat pääsymaksulliset. Liput bileisiin myydään ennakkoon Traconin verkkokaupassa. Suosittelemme vaihtamaan verkkokaupasta ennakkoon ostetun PDF-lipun rannekkeeseen Tampere-talolla Traconin lipunvaihdossa, jotta sisään kulku iltabileissä toimii sujuvasti ilman ruuhkautumista.

Lipun voi myös vaihtaa rannekkeeseen iltabilepaikalla. Lipunvaihto on paikalla Tullikamarilla klo 19.30–02. Tulethan siis paikalle ajoissa tai vaihdathan lipun rannekkeeseen jo ennakkoon! Tilaisuus on K18, joten muistathan varata mukaan kuvallisen henkilötodistuksen saapuessasi iltabilepaikalle.

Varaudu jonottamaan syksyisessä säässä. Otathan huomioon, että Tracon järjestetään syyskuussa, ja sääolosuhteet voivat muuttua nopeasti. Tracon ei voi taata lämpöistä, tuuletonta syysiltaa, joten toivomme, että kaikki jonottajat pukeutuvat lämpimästi. Kun sisälle pyrkii useampi ihminen kerralla, jonoa muodostuu aina. Narikka on lipun ostaneille ilmainen.


Esteettömyys

Tiloihin on esteetön sisäänkäynti Pakkahuoneen sisäänkäynnin kautta. Sisäänkäynnin yhteydessä on hissi, johon mahtuu suurin osa manuaalisista pyörätuoleista. Hissin mitat ovat: oviaukko 88 x 210 cm, kori 100 x 140 x 210 cm. Kaikki avustajaa käyttävät saavat ilmaisen sisäänpääsyn avustajille.

Esteettömiä WC-tiloja on kaksi kappaletta. Toinen sijaitsee Pakkahuoneen alakerrassa ja toinen Klubin tiloissa. 

Jos sinulla on kysyttävää iltabileiden esteettömyysjärjestelyistä, otathan yhteyttä iltabilevastaavaan: laura(at)tracon.fi.


Yhdenvertaisuus ja turvallisuus tapahtumassa

Iltabileiden järjestyksenvalvojat valvovat turvallisuutta tapahtumassa. Jos havaitset jonkun toiminnallaan aiheuttavan häiriötä tai vaaraa muille, ilmoitathan siitä heti lähimmälle järjestyksenvalvojalle.

Tullikamarilla on omat nimetyt häirintäyhdyshenkilöt, voit myös ottaa yhteyttä Traconin omiin häirintäyhdyshenkilöihin. Häirintäyhdyshenkilöille voi soittaa tai laittaa viestiä milloin tahansa tapahtuman aikana, jos vähänkin kokee tarvitsevansa juttukaveria ahdisteluun, kiusaamiseen tai muuhun vastaavaan tilanteeseen. Yhdyshenkilön kanssa voi puhua luottamuksellisesti, ja hänen kanssaan voi sopia, tarvitaanko tilanteessa jatkotoimenpiteitä. Voit myös ottaa yhteyttä järjestyksenvalvojiin tapahtumassa. 

Kaikki iltabilepaikan WC-tilat ovat sukupuolineutraaleja. WC-tilat ovat merkitty iltabilepaikalla seuraavasti: WC–sitting, WC–standing/pisuaarit. Esteettömiä WC:itä on kaksi: toinen Pakkahuoneen alakerrassa ja toinen Klubin puolella. 

Suosittelemme ottamaan lipunvaihdosta mukaan korvatulpat tai käyttämään omia kuulosuojaimia lavan välittömässä läheisyydessä. Korvatulppia on tarjolla lipunvaihdossa rajallinen määrä. Iltabileissä on kovia ääniä, käytetään savukonetta ja nopeasti välkkyviä valoja, joten käytäthän omaa harkintaa bileisiin osallistumisen kanssa.

Tutustu myös häirinnän vastaiseen linjaukseemme 

Jos sinulla on kysyttävää iltabileiden yhdenvertaisuusjärjestelyistä tai turvallisuudesta, otathan yhteyttä iltabilevastaavaan: laura(at)tracon.fiOhjelma ja aikataulu

Tracon ja Neonya!! Party ovat jälleen huolehtineet siitä, ettei bileet tanssilattialla lopu kesken. Iltabileiden esiintyjät varmistavat, että kävijät saavat juhlia ja tanssia yön läpi. Luvassa on jälleen vuoden parhaimmat bileet.

Iltabileissä on tällä kertaa kaksi esiintymislavaa. Pakkahuoneen puolella laitetaan talla pohjaan heti alkuillasta. Klubin puolella meno on hieman maltillisempana, jotta myös rauhallisempaa yhdessäoloa kaipaavat voivat nauttia illasta siinä missä tanssilattian väsyttämät bilettäjätkin. Perehdy illan aikatauluun ja tutustu illan esiintyjiin tarkemmin tällä sivulla:

Klubi Pakkahuone
20:00 Giix 20:30 DJ Tabbels
21:00 Kehveli B2B Aversal 21:30 DJ Yukata
22:30 Jean Bloc 22:30 Revontulet
00:00 ovet auki muulle yleisölle 23:00 HABZ
  23:45 Varien
  00:45 Tokyo Machine
  02:15 Shirobon
  03:15 Serica Kitty
  04:00 soundi loppuu

 

 


Klubi

 

GIIXGiix

soittoaika 20:00

Giix on kahden sisaruksen muodostama kokoonpano, jonka elektroniset soundit ja eteerinen laulu vievät kuulijansa mukanaan. Ohjelmassa nostalgisia pop&rock covereita, sekä anime- ja pelibiisejä aina kasarilta tähän päivään.

Giix Facebookissa
 

 

 

 

 

 

 

KEHVELI B2B AVERSAL

soittoaika 21:00 

DJ Kehveli ja Aversal B2B-setti ei jätä iltabileiden tanssilattiaa kylmäksi! Tässä setissä Aversalin japanilaista ja länsimaalaista musiikkia yhdistelevä äänimaailma sekoittuu DJ Kehvelin genrerajoja rohkeasti ylittävään pelimusaremix-painoitteiseen soittotyyliin. Luvassa on tiukka paketti klassikkoja, bängereitä ja lavan täydeltä energiaa!

Kuvien krediitit: Kehveli (kuvassa mikkiä käyttävä DJ) - Neonya!! Party! 

Aversal - Samael Creative


 

 
JEAN BLOC  

soittoaika 22:30

Jean Bloc is an established music producer and DJ within Sweden's cosplay convention scene, having performed at multiple NärCon and ConFusion events as well as Club Cosmos and KLUBB MAJIDE club nights. Last year, he also performed the rave night together with his friend DJ Klorex at the Norwegian convention Banzaicon. Jean Bloc's speciality is to mix a wide variety of styles with influences from the British, Japanese and Korean music scenes. So you can expect anything from fun fast-paced UK Hardcore and Donk to fresh K-pop and wild club tracks straight from Japan! 

 

 

 

 


Pakkahuone
 

DJ TABBELS

soittoaika 20:30

Anime-DJ:stä tuore, mutta luotettava nimi, DJ Tabbels tarjoaa energistä anisonia ja päräyttäviä remixejä, jotka eivät varmasti pysäytä ketään putkessa!

Kuvaaja @ssspaju

 

 

 

 

 

 DJ YUKATADJ Yukata_small

soittoaika 21:30 

Coniskenen bileiden vakkari DJ Yukata tuo
anime- ja pelimusiikin täyteisen settinsä jälleen Traconin bileisiin! Luvassa on kovimpia klassikoita ja tuoreimpia bängereitä muokattuna tanssittavaan muotoon mashuppien ja remixien myötä!
Nähdään tanssilattialla!

Kuvaaja Isperia

 

 

 

 


REVONTULET

soittoaika 22:30 

Dive to party!
Revontulten ensimmäinen iltabilesetti rantautuu
Traconiin, mutta tällä kertaa jätetään animetytöt taa ja
biletetäänkin Crazy:B:n malliin! Muistakaa kääntää valotikut
hunajankeltaisiksi ja tulkaa laulamaan ja tanssimaan kuin
viimeistä päivää!

Kuvaaja Kageroomaru

 

 

 

 

 

 

 

 

HOTANIMEBOYZ

soittoaika 23:00

Tiukkaa settii, tuu tsekkaa :D.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VARIEN

soittoaika 23:45

Varien, real name Nikki Kaelar,is an industrial/metal/soundtrack
composer out of Helsinki.    
He has produced platinum records for K-Pop groups,
scored video games like Doki Doki Literature Club
and Overwatch, all while being on the bleeding edge of
electronic music. He has been called the "Trent Reznor of
our generation", boasting 600,000+ monthly listeners on
Spotify and 100,000,000+ views on YouTube.
 

 

 

 

TOKYO MACHINETokyo Machine press

soittoaika 00:45

Tokyo Machine is a mystery moniker with a unique brand of EDM
that combines endearing SEGA-infused 8-bit sounds with vicious,
heavy basslines and melodics.His music has earned him millions of streams, featurings in video games and TV, thousands of die hard fans and the support  from the likes of Martin Garrix, David Guetta, DJ Diesel, Dillon Francis, Afrojack, Slushii, Herobust and dozens more. Since his debut show at EDC LasVegas in 2017, Tokyo Machine has established himself as a chiptune stage-beast, who alongside his little Tokimon friends steals the show on every continent. Join him and theToki-crew on a journey to make the world a party place!

 

 

 

 

 

 

SHIROBONShirobon

soittoaika 02:15

Shirobon is an electronic song maker from London, England.
He blends the sound of video game sound chips with Y2K dance music.
Taking elements of 90s’00s nostalgia and modernising it to create
a sound that’s futuristic yet hard hitting.

 

 

 

 

 

 

 

 


SERICA KITTY

soittoaika 03:15

Serica Kitty on lesbokissatyttö, joka tykkää söpöistä pinkeistä asioista.

Traconin iltabileissä mennään söpön ja nopeatempoisen J-Coren ja Drum & Bass'in tahtiin, kun Serica on deckien takana.

Serican biisien lyriikat ovat useimmiten kauniita ja rakkausaiheisia, joten emotiaalinen good vibes fiilis on taattu jokaiselle.

Luonteeltaan Serica on hyvin ystävällinen, helposti lähestyttävä ja hieman ujo, joten käy rohkeasti juttelemassa ja tutustumassa!

Serican löytää someista ja mixcloudista nimellä @sericakitty