Kunniavieras: Nathan Blades

Traconin roolipelikunniavieraaksi saapuu Iso-Britanniasta Nathan Blades - androgyyninen androidi peliohjelmajuontaja tulevaisuudesta! Tai ainakin kun hän on kameran edessä.

 

 

Muuna aikana hän on itsenäinen podcast- ja suoratoistotuottaja, joka keskittyy pöytäroolipeleihin ja kriittiseen keskusteluun kerronnallisista videopeleistä. Hän myös kirjoittaa pöytäroolipelisisältöä ja tekee ääninäyttelemistä - sekä omiin projekteihinsa että toimeksiannosta.

 

Hän erikoistuu värikkääseen queer-sisältöön ja pyrkii tavoittamaan yleisön, joka ei välttämättä tunne edustavansa valtavirtamedian tuotantoa. Hän haluaa myös tehdä niukkojen ja nörttimäisten kiinnostusten kohteiden viihdyttäväksi ja saavutettavaksi laajemmalle yleisölle.

 

Nathan on sekä pöytäroolipelien suunnittelija että pelisessioiden tuottaja, jolla on yli 6 vuoden kokemus! Saaden inspiraatiota animesta, afrofuturismista ja musiikkigenreistä; Nathanin pöytäroolipelit on suunniteltu nauhoitettavaa esitystä silmällä pitäen; niitä on ladattu yli 4 000 kertaa. Pelaa ja osta niitä osoitteessa sixofspades.itch.io.

 

Hän kirjoittaa myös skenaarioita ja mikro-pöytäroolipelejä muille julkaisuille ja suunnittelijoille, mukaan lukien MacGuffin & Co, Hard Wired Island, Son of Oak Games, James D’Amato ja Grant Howitt.

 

Lisäksi hän pyörittää omaa pelisessioitaan The Neon Casterissa ja esiintyy säännöllisesti muissa pelisessio-ohjelmissa, mukaan lukien antikolonialistinen taivaanmerirosvo-podcastissa Campaign: Skyjacks kapteeni Orimar Valen roolissa.

 

Seuraa Nathania somessa:

Twitter: @WriterBlades & @PhantomArtsEnt

Twitch: @theneoncaster

 

Löydät Nathanin luomat pelit osoitteesta: https://sixofspades.itch.io/

 

Ohjelmassa:

Heartbeats in Perfect Sync (Perjantaina klo 19:00–22:00 Duetto 1 Pelipöytä 2)

You are a member of RIDER, an organisation of everyday people with seriously unusual powers. Together you help fight the Pulse, alien monsters that are created from the negativity in people's hearts using larger-than-life weapons! The Autumn Toy Festival has come to your city, and all sorts of artists have come to show off what they've made; but behind that joy, there's some serious bad vibes brewing...

A session for up to 4 players. Safe for work content, but 18+ players preferred. Themes of jealousy, artist burnout, LGBT+ joy and shounen anime action.

 

Mystery Writing for TTRPGS (Sunnuntaina klo 12:30 - 13:45, Maestro)

Getting that balance of a satisfying mystery that your players can properly solve is hard work! Not to worry, there's a variety of techniques for both writing and running mysteries to make the process easier for you and more fun for your players. A powerpoint presentation covering GMing practices and multiple styles of writing mysteries, wish a live writing example at the end using suggestions from the audience. This program is in English.