Jatkuva ohjelma

Kuvaaja: Sami Eräluoto
Kuvaaja: Sami Eräluoto

 

Saliohjelman, pelipöytien ja Tracon Live -esityksien lisäksi Traconissa on paljon avoimia ohjelmapisteitä, joilla on ohjelmaa koko tapahtuman ajan. Tutustu jatkuvaan ohjelmaamme alla. Tutustu myös Sorsapuiston ohjelmaan.

 

Animekaraoke

Aaria Pe klo 16:00-22:30, La klo 09:30-21:30 ja Su klo 09:30-17:00

Tule laulamaan anime-, j-pop- ja k-pop -biisejä yksin tai yhdessä kaverien kanssa. Löydät lisätietoja animekaraokesta sekä biisilistat nettisivuiltamme ja Aariasta löytyvistä kansioista.

 

Hengailuhuone

Opus 3, koko conin ajan

Pyörryttääkö väenpaljous? Oletko juossut mahtavan coniohjelman perässä koko päivän? Hengailuhuoneeseen voit tulla hetkellisesti pakenemaan muun conin hälinää ja rentoutua vaikkapa säkkituolissa lojuen taikka konsolipelejä pelaillen.

Hengailuhuone on auki koko conin ajan perjantaista sunnuntaihin.

 

Hiljainen huone

Opus 2, koko conin ajan

Hengailuhuoneen vieresä on tarjolla myös hiljaista rauhoittumistilaa koko conin ajan.

 

Rytmipelit

Puistolämpiö 2, koko conin ajan

Haluatko vaihtelua pelirutiineihisi? Tutustu Japanilaisiin rytmipeleihin! Sukella kiehtovaan maailmaan, jossa rytmi ja koordinaatio kohtaavat upean musiikin tahdissa. Olipa mielessäsi sitten perinteinen tanssipeli tai erilaisia soittimia simuloivat rytmipelit, pelipisteemme 2. kerroksen Puistolämpiössä tarjoaa unohtumattomia elämyksiä.

Rytmipelipisteeltä löydät myös reippaat Rytmiepelit, jotka mielellään opastavat pelien käytössä.

 

VR-Piste

Opus 1, koko conin ajan

Tervetuloa testaamaan Virtuaalitodellisuutta! Pelikirjastostamme löytyy muutamia VR-pelejä, sekä muita VR -kokemuksia. Pelaamaan ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan pelaamaan jonotetaan. Pelinvetäjät ovat auttamassa pelaajia ja he myös pitävät huolta etteivät pelit veny liian pitkiksi jotta mahdollisimman moni halukas pääsee tutustumaan VR:n maailmaan.

 

Lautapelit

Kahvila Majakka, koko conin ajan

Traconin lautapelialueella voit viettää aikaa pelaten erilaisia lautapelejä tai mahjongia. 

 

Pokémon Fanipäälliköt Salihaaste

Talvipuutarha, koko conin ajan

Haasta salipäälliköitä ja kerää itsellesi salimerkkejä! Salihaaste ohjelmassa voit otella salipäälliköitä vastaan, pelata pokemonia yhdessä ystäviesi kanssa ja nautia conista muiden pokemon fanien kanssa. Jos keräät tarpeeksi salimerkkejä, voit osallistua sunnuntain Championturnaukseen, voittajille tiedossa upeita palkintoja! Kaikki ottelut käydään yhdeksännen sukupolven Scarlet & Violet peleissä Switch konsoleilla. Nappaa ohjelmapöydältämme Tampere-talon Talvipuutarhasta itsellesi salipassi ja matkasi huipulle voi alkaa!

Salihaasteen salipäälliköt päivystävät conin ajan Talvipuutarhassa Tampere-talon ensimmäisessä kerroksessa. Salihaasteen Championturnaus pelataan Sonaatti 2:sa sunnuntaina klo 13:00 – 17:00. Lue Salihaasteen säännöt ja ohjeet Salihaasteen sivulta: https://2023.tracon.fi/ohjelma/pokemon-salihaaste

 

Kuvauspalvelu

Kolmas kerros, pe 17-20, la 10-16, su 10-15

Tule kuvauttamaan itsesi Conikuvat.fi:n kuvauspisteellä!

Kuvauspisteellä asusi ikuistaa osaava valokuvaaja ammattimaisesti valaistussa studiossa. Voit vierailla kuvauspisteellä yksin tai ryhmässä. Kuvauspiste on maksuton ja se sijaitsee kolmannessa kerroksessa, Taidekujan lähellä. Olethan tarkkana, että suuren propin kanssa liikkuessasi et vie sitä Taidekujalle. Saat kuitenkin tuoda propin kuvauspisteelle valokuvaamista varten. Tapahtuman jälkeen löydät kuvasi osoitteesta http://conikuvat.fi.