Myyntipöytäsali

Myyntipöytäsali

Myyntipöytäsali sijaitsee Sorsapuistosalissa, Tampere-talon ensimmäisessä kerroksessa, talon toisessa päässä pääovista katsottuna.

Myyntipöytäsalin aukioloajat*

Perjantai: 16 - 20
Lauantai: 10 - 19
Sunnuntai: 10 - 16

*pidätämme oikeuden muutoksiin. Aikataulut ovat alustavia ja voivat vielä muuttua. Vahvistamme aukioloajat lähempänä tapahtumaa.

Sponsorihaku

Haku alkaa: Lauantaina 1.4.2023 klo 10.00

Haku päättyy: Perjantaina 28.4.2023 klo 20.00
(aikaisintaan, ainakin mainospaikkoja tarjolla myös myöhemmin)

Sponsorihaun lomake on sulkeutunut. 

Miten haen sponsoriksi?

Traconin sponsoriksi haetaan yllä olevasta linkistä löytyvällä hakulomakkeella. Täytäthän lomakkeen huolellisesti, ja huomioi erityisesti yhteystietojen oikeinkirjoitus.

Myyntipöytäsali vai Artesaani?

Myyntipöytäsalin alueella tapahtuu ammattimainen myyntitoiminta. Tuotteet ovat siis jälleenmyyntiä, oman laitoksen valmistamia, tai täysipäiväisen ammatinharjoittamisen tuloksena syntyneitä itse tehtyjä tuotteita.

Valitsethan haetko myyntipöytäalueelle vai artesaanialueelle jo hakuaikana ja lähetät vain yhden hakemuksen. Aluevastaavat tekevät yhteistyötä ja tarpeen tullen siirtävät hakijan sopivammalle alueelle.

Piraattituotteet ja AI-taide

Traconissa ei saa myydä piraattituotteita.  Mikäli piraattituotteita havaitaan, myyjät sitoutuvat poistamaan ne myynnistä.

Kunnioitamme taiteilijoiden omaa työpanosta ja kiellämme tekoälyllä generoidun taiteen myymisen artesaanialueella. Kielto koskee kokonaan tai osittain generoituja kuvia, jotka pohjautuvat muiden osapuolien kuvien hyödyntämiseen.

Ikärajallisen taiteen esittäminen

Tapahtuma on kaikenikäisille. Tämä on huomioitava tuotteiden esillepanossa siten, että tuotteet, joissa on rajua väkivaltaa tai seksuaalista sisältöä, on asetettu myyntipöytäalueella siten, että tapahtuman osallistujat eivät tahattomasti kohtaa heille ikäänsä tai mieltymyksiinsä nähden sopimattomia tuotteita.  Tämän voi toteuttaa esimerkiksi sijoittamalla tuotteet erillisiin kansioihin tai laatikkoihin, tai rajamalla esillepanoa peittämällä kriittisiä kohtia.. Kansioissa ja laatikoissa tulee olla päällä selkeä ilmaisu sisällöstä. Myyjien tehtävänä on myös kiinnittää huomiota siihen, ketkä selailevat tuotteita ja tarpeen tullen ohjeistamaan muun materiaalin puoleen. Ikärajallista taidetta ei tule myydä alaikäisille.

Tarjolla oleva tilat ja hinnasto

Myyntipöytäalue on auki kävijöille perjantaista sunnuntaihin.  Mikäli myyjän aikataulujen takia myynti ei ole mahdollista perjantaina, on mahdollista myydä vain lauantaina ja sunnuntaina.  Tämän valinnan tekevät myyjät tullaan logistisista syistä sijoittamaan Sorsapuistosalin perälle, lähelle kahta lastausovea.

Pöydän koko on 180 cm x 80 cm.

Hinnasto

Myyntipöytäsalin hintoihin sisältyy 2-6 myyjärannekketta tapahtumaan. Myyjäranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn koko tapahtuman ajan. Myyjäranneke on henkilökohtainen ja sen myynti/luovutus eteenpäin on kielletty.

Myyjä 5 m²

80€/m²

sis. 2 kpl ranneketta, 1 pöytä

Myyjä 6-9 m²

85€/m²

sis. 3 kpl ranneketta, 2 pöytää

Myyjä 10-40 m²

90€/m²

sis. 4-6 kpl ranneketta. 3-8 pöytää

Peliesittely (rooli/lautapelialue)

250€

sis. 2 kpl ranneketta, yksityiskohdat roolipeli-/lautapelivastaavan kanssa

Myyjä: lisämyyjäranneke

45€

 

Ulkomyyntipaikka

420€

sis. 3 kpl ranneketta, yksityiskohdat puistovastaavan kanssa

Ohjelmalehti 1/2 sivu

250 €

 

Ohjelmalehti 1 sivu

400 €

 

Ohjelmalehti takakansi

600 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muutokset

Traconin sponsorivastaava ottaa toukokuun aikana yhteyttä sponsoreiksi hakeneisiin ja lähettää näille sopimusehdotukset.  Tässä vaiheessa on mahdollisuus neuvotella sopimuksen yksityiskohdista.  Sopimuksen hyväksymisen jälkeen muutokset eivät välttämättä ole enää mahdollisia.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä tarvittaessa sponsori(at)tracon.fi.

Hakemuksia ei oteta vastaan sähköpostitse.