Kunniavieras: Mamoru Yokota

Traconin kunniavieraaksi saapuu anime-kuvittaja, hahmosuunnittelija ja -tuottaja Mamoru Yokota!

 

 

Mamoru Yokota teki debyyttinsä hahmosuunnittelijana sarjassa Louie the Rune Soldier ja piirsi alkuperäiset hahmosuunnittelut sarjoihin Magical Kanan ja Angelium. Hän työskenteli myös ohjaajana ja animaattorina animeissa DNA², Death Note, Naruto Shippuden ja Gatchaman Crowds.

 

Ohjaajana hänet tunnetaan parhaiten useista Death Note-, NARUTO Shippuden- ja vuoden 2020 Dragon Quest: The Adventure of Dai -jaksoista. Hän oli myös yksi animaation ohjaajista elokuvissa ONE PIECE STAMPEDE ja ONE PIECE FILM: RED.

Lisäksi hän toimi sekä ohjaajana että animaation ohjaajana Blazblue: Continuum Shift II -arkadipelin avausanimaatiossa.

 

Uran alkuvaiheessa hän työskenteli sarjoissa Ranma 1/2 ja Ultimate Muscle (Kinnikuman), ja myöhemmin hän osallistui Macross FRONTIER -tuotantoon, jossa hän teki avausanimaation "Lion".

 

Seuraa Mamoru Yokotaa somessa:

Twitter: @yokotamamoru

 

Ohjelmassa:

Bar Lemon Heart: Tarinoita tiskin taka (Lauantaina klo. 11:30 – 12:45, Maestro)

Mamoru Yokota ja Riku Furuya, Mitsutoshi Furuyan poika, kertoo yleisölle Bar Lemon Heartin toiminnasta ja sen vierailevista manga-taiteilijoista. Tule kuulemaan ainutlaatuisia tarinoita tiskin takaa tästä ikonisesta baarista, joka on ollut osa japanilaista manga-kulttuuria vuosikymmenten ajan.
Bar Lemon Heart on manga-sarja, jonka on kirjoittanut ja kuvittanut Mitsutoshi Furuya yhdessä Family Kikakun kanssa. Sarjaa julkaistiin Futabasha-kustantamon toimesta vuosina 1985–2021. Mangaan perustuva japanilainen televisiodraama alkoi lokakuussa 2015 BS Fujilla ja sisälsi 6 jaksoa. Toinen kausi, jossa oli 26 jaksoa, esitettiin huhtikuusta syyskuuhun 2016.
Fyysinen Bar Lemon Hart sijaitsee Tokion Nerima-kaupungissa, jota Riku Furuya pyörittää isänsä jalanjäljissä.