Pokémon Salihaaste

 

Pokémon Salihaaste – koko viikonlopun!

Haasta salipäälliköitä ja kerää itsellesi salimerkkejä! Pokémon Salihaaste -ohjelmassa voit otella salipäälliköitä vastaan, pelata Pokémonia yhdessä ystäviesi kanssa ja nautia conista muiden Pokémon fanien kanssa. Jos keräät tarpeeksi salimerkkejä, voit osallistua toisen conipäivän Championturnaukseen sekä arvontaan – molemmissa voittajille tiedossa upeita palkintoja! Kaikki ottelut käydään yhdeksännen sukupolven Scarlet & Violet -peleissä Nintendo Switch -konsoleilla. Nappaa salipassi ohjelmapöydältämme Tampere-talon Talvipuutarhasta itsellesi ja matkasi huipulle voi alkaa!

 

Salihaasteessa on kaksi vaikeusastetta:

 

Casual (easy) ja Competitive (hard).

Competitive mode on kokeneille ja kilpailullisille pelaajille, jossa päällikkö käyttää kaikki ässät hihastaan haastajan kumoamiseen. Ainoastaan Competitive-tasossa voitetut merkit hyväksytään Championturnaukseen pääsyyn.

 

Casual mode on aloitteleville ja kasuaaleille pelaajille. Jos IV-breedaaminen ja EV-treenaus kuulostavat heprealta, on tämä ottelumuoto sinua varten.

Jokaisella päälliköllä on omanlaisensa salimerkki-pinssi, joka ansaitaan voittamalla kyseinen päällikkö kummalla tahansa vaikeusasteella. Ansaittu merkki merkitään myöskin salipassiisi.

 

Mitäs sitten salimerkeillä tekee ja montako salimerkkiä tarvitset?

3 salimerkkiä = pääset osallistumaan arvontaan.

5 salimerkkiä = ikuistaa nimesi Hall of Fameen Facebook ja Instagram-sivuillemme.

5 Competitive salimerkkiä = antaa sinulle oikeuden osallistua Championturnaukseen.

 

MUISTA PALAUTTAA SALIPASSI viimeistään tuntia ennen conin päättäjäisiä! Arvonta suoritetaan ohjelmapöydällämme palautetuista salipasseista ohjelmamme päättymisen jälkeen. Voittajaan otetaan yhteyttä, joten kirjaathan salipassiin yhteystietosi niille merkittyyn osioon!

 

Valinnaiset koetukset:

Jos perinteinen päälliköiden nöyryyttäminen ei riitä, on osalla päälliköllä vapaaehtoinen koetus eli erikoissääntö, jolla kunnianhimoisimmat haastajat saavat lisämaustetta otteluihin. Koetuksen voi siis valita jokaisen päällikön kohdalla oman mielen mukaan, eikä koetuksia käytetä Championturnauksessa. Koetuksen käyttö merkitään salipassiin ja sillä voi lunastaa pientä lisäpalkintoja infopöydältä!

 

SÄÄNNÖT:

Nämä säännöt koskevat sekä Salihaastetta että Championturnausta.
Sääntöjä rikkovan on keskeytettävä ottelu ja annettava luovutusvoitto.

Käytettävät pelit:

Special Clause: Pelaajan tiimissä ei saa olla kahta samaa pokémonia. HUOM! Poikkeuksena Regional muodot pokémoneista sallittu toisten muotojensa kanssa samassa tiimissä (esim. Kantonian Meowth ja Alolan Meowth)

Item Clause: Pelaajan tiimissä saa olla jokaista esinettä korkeintaan yksi kappale.

Endless Battle Clause: Päättymättömään taisteluun johtavat liikeyhdistelmät on kielletty:

  • Samalla pokemonilla esine Leppa berry + liike Recycle + jokin seuraavista: Recover, Roost, Heal Pulse, Morning Sun, Moonlight, Slack Off, Soft-Boiled, Milk Drink, Wish, Fling, tai Pain Split
  • Yksinään kaikki yllämainitut ovat sallittuja, vain mainitut yhdistelmät kielletty!

Evasion clause: ei evasioniin & accuracyyn vaikuttavia liikkeitä (esim. Sand-Attack & Minimize)

One hit KO clause: ei one hit KO iskuja (esim. Fissure, Guillotine)

Sleep clause: saat nukuttaa vain yhden vastustajan pokemonin kerrallaan. Poikkeuksena Sneaslerin Dire Claw -liike.

Kielletyt esineet:

  • Leppa berry

Kielletyt Pokémonit:

Articuno (Kantonian ja Galarian), Zapdos (Kantonian ja Galarian), Moltres (Kantonian ja Galarian), Mewtwo, Mew, Kyogre, Groudon, Rayquaza, Uxie, Mesprit, Azelf, Dialga, Palkia, Heatran, Giratina, Cresselia, Arceus, Tornadus, Thundurus, Landorus, Meloetta, Diancie, Hoopa, Volcanion, Magearna, Zacian, Zamazenta, Eternatus, Kubfu, Urshifu, Zarude, Regieleki, Regidrago, Glastrier, Soectrier, Carylex, Enamorus, Palafin, Wo-Chien, Chien-Pao, Ting-Lu, Chi-Yu, Koraidon, Miraidon, Walking Wake, Iron Leaves

 

Championturnaus

Sunnuntaina pidettävässä Championturnauksessa pääsevät Salihaasteen parhaat osallistujat ottelemaan toisiaan vastaan, jonka päätteeksi selviää, kuka on TRACON 2023 Champion! Vain Scarlet ja Violet -versiot ovat turnauksessa käytössä. Kerää 5 competitive-merkkiä Salihaasteesta voidaksesi osallistua turnaukseen ja ilmoittaudu mukaan viimeistään tuntia ennen turnauksen alkua. Ilmoittautuminen tapahtuu ohjelmatilamme infopisteellä. Turnausta seuraamaan ovat tervetulleita myös katsojat ja kannustajat. Finaaliottelut näytetään isolta näytöltä.

 

Turnauksen säännöt ovat seuraavat:

Käytettävät pelit: Scarlet & Violet

Tiimikoko: 6

Ottelumuoto: 4v4 Double Battle

Turnausmuoto: best-of-3 single elimination

Onnea matseihin!

 

SEURAA UUSINTA SALIHAASTE-TIEDOTUSTA SOMESSA!