Yhteistyökumppaneille

Myynti- ja markkinointimahdollisuuksia Traconissa

Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon 2023 järjestetään 8.-10. syyskuuta 2023 Tampere-talossa.

Tracon on tapahtuma rooli-, lauta-, strategia- ja kortti­pelien sekä animen ja mangan eli japanilaisen animaa­tion ja sarjakuvan harrastajille. Traconin ohjelmasta löytyy muun muassa asiapitoisia esitelmiä ja paneeleja, musiikki-, kamppailu- ja tanssiesityksiä sekä erilaista interaktiivista ohjelmaa kuten käsityö- ja taideaiheisia työpajoja ja tanssiharjoituksia.

Tracon 2023 rahoitetaan lippu-, sponsori- ja avustustu­loilla. Tapahtuma tehdään täysin vapaaehtoisvoimin. Tapahtuma ei tavoittele voittoa eikä se maksa tekijöil­leen palkkaa tai osinkoa, vaan mahdollinen ylijäämä käytetään seuraavan tapahtuman järjestämiseen

Myyjäksi Traconiin

Yrityksenne on lämpimästi tervetullut Traconin sponsoriksi! Sponsorisopimukset räätälöidään yrityksen tarpeita vastaaviksi. Tarjolla on myyntipöytätilaa ja mainosmahdollisuuksia Tracon 2023:n ohjelmalehdessä ja web-sivustollamme.

Sponsorisopimuksen hinta määräytyy sen sisällön mukaan. Lisäksi kaikki sponsorimme saavat nimensä web-sivustomme yhteistyökumppanisivulle sekä ohjelmalehteen, mikäli varaus on tehty ennen ohjelmalehden painoon lähettämistä.

Yhteystiedot

Otto Martin, sponsorivastaava

sponsori@tracon.fi / amoeba@tracon.fi

.