Liput

Tracon on pääsymaksullinen tapahtuma. Tapahtuma on loppuunmyyty.

lattiamajoituspaikkoja saatavilla

Lippuja ei myydä ovelta.
Lattiamajoituspaikan voi ostaa ilman Kompassin tunnuksia. 

Lattiamajoituspaikkojen myynti alkoi 2.7. klo 18:00. Huomaathan että iltabileiden ikäraja on 18 vuotta. 

Lipun vaihtaminen rannekkeeksi

Voit vaihtaa lipun myös kaverisi puolesta. Pidäthän huolta rannekkeista, Tracon ei korvaa hukkuneita. 
Lipunvaihtopiste sijaitsee Sorsapuistossa ja on auki seuraavasti:

 • Perjantai 8.9. klo 14.00 - 22.00
 • Lauantai 9.9. klo 9.00 - 21.00
 • Sunnuntai 10.9. klo 9.00 - 16.00


Traconin puistokartta

Liput tapahtumaan

Loppuunmyynnin tapahtuessa saamme usein kyselyitä, joissa pyydetään erivapautta ostaa lippu loppuunmyynnistä huolimatta. Haluamme painottaa, että lippuja ei enää nettilippukaupan loppuunmyynnin sekä ennakkoon ilmoitettujen edustustapahtumien mentyä myydä lainkaan. Muista siis hankkia liput ajoissa, tai muistuta vanhempia lipun ostosta, jos he ovat sellaisen luvanneet. Tampere-talon tilat ovat rajalliset, emmekä voi myydä lippuja yli Tampere-talon kanssa yhdessä sovittujen kävijärajojen.

Huomioithan, että lipunmyynnin alkuvaiheessa lipun saamisessa sähköpostiin voi kestää hetken tavallista kauemmin. Mikäli maksu on lähtenyt tililtä, on tilaus olemassa. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä lipunmyyntiimme osoitteessa liput ät tracon.fi. Ongelmatilanteessa kerro sähköpostissasi tilausnumero, tilauksen tehneen henkilön nimi sekä sähköpostiosoite, jotta tilanteen selvittäminen nopeutuu.

Mikäli et pääse tapahtumaan voit peruuttaa lipun torstaihin 7.9. mennessä. Peruutus tapahtuu lähettämällä sähköposti osoitteeseen liput(at)tracon.fi

 • Ilmoita sähköpostissa tilausnumero, tilauksen tehneen henkilön nimi ja sähköpostiosoite, josta tilaus tehtiin

 • Huomioithan, että lipun peruutus peruuttaa koko ostokerran. Et voi siis peruuttaa esimerkiksi yhtä lippua neljän lipun tilauksesta.

Suosittelemme ennen ostoa lukemaan läpi lippukaupan käyttöehdot sekä rekisteriselosteen.

Lippujen hinnat

 • Viikonloppu (pe-su) 45 €

 • Perjantai 20 €

 • Lauantai 35 €

 • Sunnuntai 30 €

Yksi ostaja voi ostaa kerrallaan viisi (5) lippua.
Inflaatio on nostanut tapahtuman erilaisia kuluja ja tämän vuoksi lippuhinnat ovat nousseet. Voit lukea lisää blogistamme.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä PayTrail-maksupalvelun kautta. Maksaminen onnistuu joko suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla tai Master ja Visa (myös Visa Electron) korteilla.
Tracon RY pidättää itsellään oikeuden peruuttaa maksamattomat tilaukset ennen tapahtuman alkua. Tämä koskee paitsi tapahtuman pääsy- ja iltabilelippuja, myös majoituspaikkoja.

Edustusmyynti

Lippuja myytiin ennakkoon Ropeconissa 28.-30.7.2023.

Poikkeukset sisäänpääsyissä

 • Alle 10-vuotiaat lapset maksavan vanhemman henkilön seurassa veloituksetta. Otathan huomioon, että vanhempi henkilö lasketaan tuolloin lapsen huoltajaksi ja on vastuussa kyseisestä lapsesta tapahtuman ajan.

 • Pyörätuolia tarvitsevan tai näkövammaisen maksavan kävijän saattaja veloituksetta. Paareja tai sairaalasänkyä tarvitsevan maksavan kävijän kaksi saattajaa tai kuulovammaisen kaksi tulkkia veloituksetta. Ota yhteyttä lipunmyyntivastaaviin esteettömän kulun ja kulkujärjestelyiden varmistamiseksi tai mikäli tarvitset avustajaa muista syistä. 

 • Avustaja veloituksetta, mikäli avustettavalla henkilöllä on EU:n vammaiskortti A-merkinnällä

 • Cosplay- ja AMV-kilpailijoiden lippueduista tiedotetaan erikseen kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä.

 • Kutsuvieraatvapaaehtoistyövoima ja ohjelmanjärjestäjät veloituksetta.

 • Myyjät ja muut yhteistyökumppanit sopimuksen mukaan.

 • Akkreditoituneet median edustajat veloituksetta

Kysyttävää lipuista?

Lipunmyyntiaiheesta on aina paljon kysyttävää. Vastaamme kysymyksiin lipuista ja majoituspaikoista mielellämme osoitteessa liput(at)tracon.fi.

Huom.

Tracon x Neonya!! Party K18-iltabileliput myydään erikseen, kuitenkin muun lipunmyynnin yhteydessä. Iltabilelipun ostaminen ei vaadi Tracon-lipun ostamista tai toisin päin. Iltabileisiin myydään 100 kappaletta lippuja Pakkahuoneen ovilta lauantaina 9.9. klo 19:30 alkaen. Liput 20 euroa, maksu kortilla. Lue lisää iltabileistä ja niiden lipuista täältä

Lattiamajoitusta myydään lipunmyynnin yhteydessä. Majoitus on vain Traconin kävijöille eli lipun ostaneille. Lue lisää majoituksesta täältä