Cafe Hanami

Traconin käytävillä myllertävät luonnonvoimat, mutta mistä ne ovatkaan saaneet alkunsa ja kuka niitä ohjastaa? 

Vastauksia näihin kysymyksiin saatat löytää meidokahvila Café Hanamin meidoilta ja butlereilta, joita haemme riveihimme työvoimahaun yhteydessä! Tarjoilijoiden roolissa kahvilalla toimivat tänä vuonna erilaiset jumalolennot, jotka osaavat asiakkailleen kertoa päivittäisistä askareistaan niin luonnonvoimien kuin paperitöidenkin osalta. 

 

Haku kahvilan työvoimaan tapahtuu Kompassissa yhdessä muun työvoimahaun yhteydessä. 

Vuoden 2023 työvoimahaku on nyt auki!

Huomaathan, että meidokahvilan osalta haku päättyy jo 8.5. haethan siis mukaan ajoissa!

Kahvilan valinnoista ilmoitetaan kaikille kahvilaan hakeneille 15.5. mennessä, jonka jälkeen ehdit vielä halutessasi muokata hakemustasi ja hakea muita tehtäviä Traconin työvoimasta! 

 

Kerrothan työvoimahakemuksesi avoimen osuuden yhteydessä, miksi juuri sinut tulisi valita meidoksi tai butleriksi. Hakemus saa olla täysin vapaamuotoinen, kunhan siitä ilmenee innostuksesi kahvilassa työskentelyä kohtaan, ja mukana on linkki selkeään kokokuvan sinusta. Edellytämme hakijoilta 16 vuoden ikää. 

Mikäli hakemuksen kirjoittaminen tuntuu haastavalta, tässä muutamia esimerkkikysymyksiä, joihin voit hakemuksessasi vastata: 

  • Miksi haluaisit työskennellä meidona/butlerina?
  • Millainen meido/butler olisit? Löytyykö voimiesi alkuperä kenties auringosta, vai suuntautuvatko jumalalliset voimasi merten hallitsemiseen taikka veden vaapukkamehuksi muuntamiseen? Inspiroivatko sinua kenties kreikan mytologia tai pohjoiset muinaisuskonnot? 
  • Onko sinulla aikaisempaa kokemusta kahvilassa työskentelystä, tai muuta kokemusta, joka olisi tehtävässä eduksi?
  • Millainen on mielestäsi hyvä meido/butler?
  • Millainen olet? / Mitä teet vapaa-ajallasi? / Jotain muuta itsestäsi?

Hakemuksesi voit myös tehdä minkä muotoisena tahansa. Hakemuksesi voi olla pelkän tekstin ja kuvan sijaan esimerkiksi video, diaesitys tai sarja kuvia, jolloin voit liittää hakemuksesi avoimeen osuuteen linkin luomukseesi. 
 

Valituksi tulleille meidoille ja butlereille järjestämme 2.7.2023 koulutustilaisuuden, joka järjestetään Tampereella. Koulutuksen yhteydessä otamme myös profiilikuvat verkkosivuille tulevia profiileja varten. Toivomme, että mahdollisimman monet pääsisivät osallistumaan koulutukseen. Tarvittaessa koulutus järjestetään kokonaan/osittain etänä.  

Mikäli sinulla herää kysymyksiä kahvilassa työskentelystä taikka sinne hakemisesta, otathan yhteyttä meidokahvila@tracon.fi****

Kahvilan meidot ja butlerit löydät Tampere-talon 2. kerroksesta. Pysähdy hetkiseksi ja tarjoa itsellesi lepotauko tapahtuman sydämessä. Vierailusi aikana meidomme ja -butlerimme huolehtivat viihtyvyydestäsi, ja varmistavat, että niin sokeri- kuin kahvihampaankin kolotus jäävät unohduksiin! 

Café Hanamin valikoimasta löydät tapahtuman aikana niin makeaa kuin suolaistakin pientä purtavaa, sekä erilaisia juomia moneen eri janoon. Kahvilalla teitä vastassa ovat meidoiksi ja butlereiksi kutsutut tarjoilijat, jotka peräti jumallallisten voimiensa avulla tarjoavat tauon muutoin kiireisestä tapahtumasta ja varmistavat herkkujenne maistuvuuden parhailla mahdollisilla ruokataioilla! ♡

 

Kahvilan aukioloajat julkaisemme tällä sivulla lähempänä tapahtumaa.

Kahvilaan on mahdollista päästä paitsi jonottamalla, myös ajanvarauksella. Lisätietoa pöytävarauksen tekemisestä julkaisemme lähempänä tapahtumaa!

Mikä on meidokahvila? Onko kahvilassa omia sääntöjä? Vastaukset löydät täältä!