Cafe Hanami

Traconin käytävillä myllertävät luonnonvoimat, mutta mistä ne ovatkaan saaneet alkunsa ja kuka niitä ohjastaa? 
Vastauksia näihin kysymyksiin saatat löytää meidokahvila Café Hanamin jumalolennoilta, eli meidoilta ja butlereilta! 

Kahvilan meidot ja butlerit löydät Tampere-talon 2. kerroksesta. Pysähdy hetkiseksi ja tarjoa itsellesi lepotauko tapahtuman sydämessä. Vierailusi aikana meidomme ja -butlerimme huolehtivat viihtyvyydestäsi, ja varmistavat, että niin sokeri- kuin kahvihampaankin kolotus jäävät unohduksiin! 

Café Hanamin valikoimasta löydät tapahtuman aikana niin makeaa kuin suolaistakin pientä purtavaa, sekä erilaisia juomia moneen eri janoon. Kahvilalla teitä vastassa ovat meidoiksi ja butlereiksi kutsutut tarjoilijat, jotka peräti jumallallisten voimiensa avulla tarjoavat tauon muutoin kiireisestä tapahtumasta ja varmistavat herkkujenne maistuvuuden parhailla mahdollisilla ruokataioilla! ♡

 

Kahvilan ruokalistaan voit tutustua ennakkoon täällä

Mikä on meidokahvila? Onko kahvilassa omia sääntöjä? Vastaukset löydät täältä!

 

Kahvila on avoinna:

Perjantaina klo 17 - 21
Lauantaina klo 10 - 20
Sunnuntaina klo 10 - 17

 

Kahvilaan on mahdollista päästä kaikkina kahvilan aukiolotunteina jonottamalla. Odotathan siis rauhassa pöytiinohjausta. Huomioithan, että viimeiset asiakkaat otamme sisään viimeistään 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

Lauantaina ja sunnuntaina kahvilaan on mahdollista päästä myös ajanvarauksella. (Lisätietoja alempana.) 

Kahvilan edustalta löydät myös muutamia drive-by pöytiä, joihin voit istua nauttimaan kahvilan herkuista aina niiden ollessa vapaana. Drive-by pöydistä löytyvät valmiina kahvilan menu sekä kutsumatikut! Kutsumatikkua heiluttamalla, kipittää kahvilalta pöytääsi meido tai butler, joka vastaanottaa tilauksenne ja tarjoilee haluamanne herkut tuota pikaa ruokataian saattelemana!

Drive-by pöydissä nautit pikaisesta kahvihetkestä kakkupalan kanssa ja meidomme ja butlerimme ovat kutsumatikun päässä kutsuttavissa tilauksia ja maksamista varten. Huomaathan, että näissä pöydissä ei kuitenkaan voi pelata pelejä, eivätkä tarjoilijat jää seuraanne pidemmäksi aikaa istumaan. 

 

Ajanvaraukset

Ajanvarauksen Café Hanamiin voit tehdä kahvilan edustalla seuraavina ajankohtina:

Pöytävaraukset lauantaille jaetaan lauantaina klo 9:30-10:00. 

Pöytävaraukset sunnuntaille jaetaan sunnuntaina klo 9:30-10:00.

Varauksen kesto on 45 minuuttia ja pöytään mahtuu aina 1-4 hengen seurue. Mikäli teitä olisi tulossa enemmän, mainitsettehan tästä varauksen yhteydessä. 

 

 

 

Tervetuloa rentoutumaan Café Hanamiin! ♡

 

 

 

Profiilit

Café Hanamin meidoihin ja butlereihin pääset tutustumaan ennen tapahtumaa meido- ja butlerprofiilien kautta! Sivulta löydät jumalistamme kootut ryhmäkuvat, joiden alta löydät linkit kunkin kuvassa esiintyvän meidon ja butlerin profiilitekstiin. Klikkaa siis butlerin/meidon nimeä avataksesi profiilin tutustuaksesi heihin tarkemmin!

Kaikkien tarjoilijoidemme profiilit saat halutessasi yhdellä kertaa avattua tällä linkillä.


Äärettömyyden äärellä:

Kuvassa vasemmalta oikealle esiintyvät tulikettu Silvery, leikkisän vauhdikas Rin sekä jadepupu Airon!

 

Syksyistä harmoniaa:

Kuvassa vasemmalta oikealle esiintyvät vesistöjen hengetär Lei, ukkosen jumalatar Elma sekä Carpon oppipoika Folium!


Metsän ääniä:

Kuvassa vasemmalta oikealle esiintyvät rock jumala James "Jimmy" Tufnel, vesistöjen näkki Sophie sekä kevään jumalatar Faye!

 

Lämpimissä tunnelmissa:

Kuvassa vasemmalta oikealle esiintyvät Olympoksen Zeus, elämää ja kuolemaa hallitseva Mei-Mei, manalan valtiatar Freyja sekä sodan ja lääketieteen jumalatar Maron.

 

Kaukaisuuksien vieraat:

Kuvassa vasemmalta oikealle esiintyvät valtamerien syvyyksien Lev, tähtien jumala Mafi sekä uninen ihanuus Ry'erdiaroth.

 

Metsän siimeksessä:

Kuvassa vasemmalta oikealle esiintyvät metsien jumala Rachnee, auringonjumala Mango sekä kuun jumalatar Elise


Lukemattomien ikuisuuksien äärellä:

Kuvassa vasemmalta oikealle esiintyvät tarinoiden jumala Timoteo, kissajumala Sumu, kofeiinin lähettiläs Papu ja ikuisen elämän Neon.
 

Aurinkoiset:

Kuvassa vasemmalta oikealle esiintyvät auringonkukkien ystävä Nimu, hyvän onnen Tune sekä sokerinen päivänsäde Suse.