Artesaanit

Artesaanialue

Traconin artesaanialueella kuvataiteen ja kädentaitojen pienyrittäjät myyvät tuotteitaan. Artesaanialueelta löydät fanitaidetta, originaaleja taideteoksia ja paljon erilaisin kädentaitomenetelmin tehtyjä tuotteita tapahtumaviikonloppuna. Huomioithan, että useimmat myyjät voivat ottaa vastaan vain käteistä. Artesaanialue sijaitsee Tampere-talon ensimmäisessä kerroksessa.

 

Artesaanialueen aukioloajat

Perjantai: 16 - 20
Lauantai: 9.30 - 19
Sunnuntai: 9.30 - 16

 

Salikartta

Klikkaa kartta suuremmaksi tästä.

 

Artesaaniesittelyt

 

1. Eeva Nikunen 

Teen maalauksia fantasiamaailmasta. Tervetuloa pöydälleni löytämään mm. postikortteja, printtejä, alkuperäistä taidetta ja paljon muuta.

 

 

 

 

2. Myrntai 

Olen Tampereelle pesiytynyt taiteilija ja taiteeseeni on löytänyt tiensä lauma erilaisia otuksia, kissoja, pöllöjä, henkiä ja joskus joku ihminenkin. Teemat pyörivät fantasian, kummien juttujen, scifin ja roolipelien ympärillä. Valikoimissa on mm. paljon erilaisia tarroja, washiteippiä, korvakoruja, kirjanmerkkejä, postikortteja, printtejä, käsin vedostettuja vedoksia ja zinejä. Olen tykästynyt niin perinteiseen musteeseen kuin värikkääseen menoon digitaalisesti, uusimpana rakkautena linopaino.

 

3. Jasu Wonder World

Jasu Wonder World-pöydältä löydät Jasu Hintsalan upean värikkäillä vesivärimaalauksilla varustettuja taidetuotteita. Valikoimasta löytyy muun muassa tarroja, magneetteja, t-paitoja, printtejä, kortteja, sekä uusi seinäkalenteri 2024 vuodelle! Tuotteiden kuvituksissa esiintyvät pääasiassa erilaiset eläimet, suosituimpina kettu- ja norppa-aiheet, mutta monia monia muitakin eläimiä löytyy! Tervetuloa tutustumaan ja juttusille! 

 

 

4. LateCrafts 

Pöydältäni löytyy söpöjä ja pehmoisia amigurumeja. Virkkaamalla valmistamani amigurumit muistuttavat niin perinteisiä eläimiä, dinosauruksia, kuin myös laajasti erilaisia fantasia-otuksia.

 

 

 

 

5. Saqe-Art 

Heips, olen SaQe! Tänä vuonna tulen Traconiin erilaisten fursuit tuotteiden ja aikaisemmin taidekujilla tutuksi tulleiden eläinaiheisten paperituotteiden kera. Voit löytää erilaisia häntiä, korvia hiuspannoissa sekä käsitassuja, kirjanmerkkejä, pinssejä,magneetteja sekä kerroksellisia eläin- ja hahmomuotokuvia. Aihealueita, joita löydät mm. kissat ja koirat sekä eläinhahmoihin keskittyvä fanitaide nostalgisella vivahteella. Nähdään tapahtumassa!

 

 

6. MintandApple 

MintandApple is a husband and wife duo who met at an anime convention and then decided to dedicate their lives to travelling and selling their artwork at conventions! We travelled across much of north america and have sold at conventions in over 40 US states + 2 provinces in Canada. As of 2023 we moved to The Netherlands so we can travel across the EU and sell our work at as many countries as we can. Will you help us fufill our dreams by shopping at our first ever booth in Finland?

 

 

7. ShinonArt 

ShinonArt on tamperelainen eläin- ja olentoaiheisiin kuvituksiin keskittyvä taiteilija. Teosten toteutustapa vaihtelee digitaalisesta maalauksesta vesiväreihin ja inspiraatio taiteeseen löytyy mytologiasta ja fantasiateemoista. Myynnissä on erilaisia taideprinttejä, omakustanteisia taidekirjoja sekä käyttöesineitä kuten avaimenperiä ja hiirimattoja.

 

 

 

8. FeelingJellyArts 

Sytytkö animen sankaritarinoista? Fani-merch-taiteilijana tuotannossani ovat edustettuna kaikki suosikkisarjojen suosikkipojat, mm. My Hero Academia, Demon Slayer, Jujutsu Kaisen, Chainsaw Man ja Haikyuu vain muutamia mainitakseni. Tunnistat minut massiivisesta tyyny-linnoituksestani, mutta pöydältäni löytyvät myös pinssit, charmit, kassit, avainnauhat, hiirimatot ja monia muita ihastuttavia tuotteita.

 

 

9. UninuCrafts 

UninuCrafts-pehmot syntyvät tamperelaisen käsityönörtin kodin uumenissa. Pehmot saavat inspiraationsa eläinkunnasta ja mytologioiden hahmoista, ja ovat kaavoista lähtien käsityötä. 

 

 

 

 

10. Edeave 

Edeavelta löydät peleistä ja animesta inspiroitunutta taidetta, muun muassa printtejä, charmeja, pinssejä, kirjanmerkkejä ja omakustanne sarjakuvia. Tervetuloa tutustumaan!

 

 

 

 

11. Reshi 

Pöydältäni löytyy todella paljon kaikkea värikästä ja söpöä anime fanmerchia, jos erityisesti Tokyo Revengers ja Ensemble Stars kiinnostaa niin tule ehdottomasti moikkaamaan ja tsekkaamaan valikoimani!

 

 

 

12. Si3art 

Hello! I'm an artist from Estonia and I mainly work with traditional mediums like watercolors mixed with inks and markers. You can see such illustrations on my table as prints, stickers, keychains and button pins. I will also bring quite a selection of embroidered patches in various sizes and crafted cat ears, fox ears and winged decorative headpieces. Come to the event and take a look around the artesan tables section for some art and unique crafts! 

 

 

 

13. Shappiworkshop & Kanto

Tutustu kunniavieraisiin Shappiworkshop & Kanto -sivulla.