Lautapelialue

Kuvaaja: Isperia
Kuvaaja: Isperia

Ravintola Fuugan ja ravintola Majakan välissä sijaitseva lautapelialue tarjoaa Suomen Lautapeliseuran kokoelmista mitä mielenkiintoisimpia lautapelejä pelattavaksi kävijöille. Pelejä on tarjolla lyhyistä taukopeleistä aina parin tunnin mittaisiin peleihin, jos sattuu kiinnostavien ohjelmien välissä olevan pitkä tauko. Vänkärimme osaavat tarjota juuri teidän tarpeisiinne ja pelaajamäärään soveltuvaa peliä, ja voivat myös osallistua peliin ja käydä teidän kanssanne sääntöjä läpi.

 

 Ohjatut lautapeliohjelmat

 

Riichi Mahjong

Tule pelailemaan japanilaista Riichi-Mahjongia. Riichi-Mahjong on neljän pelaajan pientä aivojumppaa vaativa peli. Ohjattua opetusta järjestetään perjantaina 22:00 asti, ja lauantaina 21:30 asti ja sunnuntaina 9-17. Muina aikoina vapaata pelaamista. Tule kokeilemaan mahjongia tai löytämään itsellesi peliseuraa, jos peli on entuudestaan tuttu!

 

Go

Go on ikivanha strategiapeli Kiinasta, jossa tarkoituksena on mustien tai valkoisten kivien avulla rajaamalla sekä kiivaasti taistelemalla valloittaa itselleen alueita 19 x 19 laudalla.

Ohjelman pisteen järjestää Tamperelainen Go -toimintaa vetävä Kanpai ry. Facebookissa löydät meidät hakusanalla "Tampere Go Baduk Weiqi Club"

Ohjattua opetusta järjestetään perjantaina 17 -21, lauantaina klo 10 - 21 ja
sunnuntaina klo 10 - 17.

Tervetuloa tutustumaan, oppimaan ja pelailemaan Go -lautapeliä!

 

Avoin lautapeliryhmä

   Perjantaina 8.9. 18.00–22.00, Nepaipa

Kiinnostaako lautapelit ja haluaisit päästä testailemaan erilaisia pelejä, mutta voi olla että peliseura puuttuu, sääntöjen opettelu puuduttaa tai et ehkä tiedä mistä aloittaa? Tule Traconin avoimeen lautapeliryhmään! Ja huolesi ovat tiessään.

Tarjoamme helpon ja tuetun sukelluksen lautapelien maailmaan ja autamme sinut alkuun harrastuksen parissa. Esittelemme kirjastomme pelejä ja kerromme erilaisista genreistä perustiedot, ja näin valitaan suosikkipeli ryhmän intressien mukaan peluutukseen. Me tuomme pelit, opetamme säännöt, vastaamme kysymyksiin ja jeesailemme. Sinun tarvitsee vain pöllähtää paikalle ja nauttia pelistä. Ennakkotietoja lautapeleistä ei tarvita. Me opetamme tarvittaessa.

Ryhmä on avoin kaikille, niin kokeneemmille kuin vasta-alkajillekin. Voit ilmoittautua mukaan yksin tai kaverin kanssa. Pelaajat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan mahtuu 3-5 pelaajaa. Kesto noin 4 tuntia.
Pelaamme suomeksi.
S - Ei sisällä rankkoja teemoja.

 

Punaisen Lohikäärmeen Majatalo, lautapelidemo

    Sunnuntaina 10.9. 10.00–14.00, moontailor

Punaisen Lohikäärmeen Majatalo, eng. Red Dragon Inn -sarja on hauska korttipeli siitä, mitä seikkailijat tekevät seikkailun jälkeen. Jokainen pelaaja ottaa eri hahmon roolin tavernan juhlissa, jossa he juovat, uhkapelaavat ja rähinöivät toistensa kanssa. Tule kokeilemaan pelin 8:tta osaa osaavan vetäjän ohjeistamana! Jos omistat pelisarjan hahmoja, voit tuoda ne mukanasi. Pelin kieli on englanti.

 

Snowdale Design

Snowdale Designin pisteellä Traconin kävijät pääsevät pelaamaan Lands of Galzyr, Dale of Merchants sekä Peacemakers: Horrors of War -pelejä koko Traconin ajan.

Pisteellä Snowdalen kokeneet pelinvetäjät auttavat pelaajia läpi pelin, jotta kokemuksesta saa mahdollisimman paljon irti! Lisäksi voit Traconissa tulla ennakkoon varaamaan paikkasi peluutuksessa, jotta sinun ei tarvitse odottaa pelien vapautumista.

Lands of Galzyr

Lands of Galzyr on seikkailulautapeli, jossa pelaajat tutustuvat avoimeen ja tarinoita pursuavaan Galzyriin, tarttuvat haastaviin toimeksiantoihin ja yrittävät kasvattaa mainettaan ovelina ja kyvykkäinä seikkailijoina. Pelimaailma on elävä ja pysyvä, eli pelaajien teoilla on kauaskantoisia vaikutuksia. Tehdyt valinnat eivät vaikuta vain käynnissäolevaan peliin, vaan myös tuleviin peleihin.

Dale of Merchants

Dale of Merchants on pakanrakennus peli jossa pelaajat ovat myyjiä, jotka kilpailevat pääsystä maineikkaaseen kauppiaiden kiltaan.
Vain yksi voi voittaa, eikä muille suoda sisäänpääsyä. Sukella Daimyrian maailmaan ja tutustu värikkääseen eläinväen kirjoon!
Peluutuksessa mukana kaikki 27 Dale of Merchants -pakkaa joista valita!

Peacemakers: Horrors of War

Peacemakers: Horrors of War on temaattinen yhteistyöpeli, jossa tavoitteenasi on luoda rauha. Peliä voi pelata yhdestä neljään pelaajaa eli myös soolona. Seikkailijana pyrit pysäyttämään konflikteja aseistettujen eläinväkikansojen välillä. Tee parhaasi välttyäksesi hirvittävän sodan kauhuilta.

Peli on joukkurahoituksessa, ja Traconissa pääsee kokeilemaan pelin ensimmäisiä skenaarioita.