Discord

Traconin Discord-palvelin

Tracon Discord on auki tapahtuman kävijöille, että muille roolipelien ja animen harrastajille sijainnista riippumatta.

Voit Discordin kautta ottaa osaa Traconin keskusteluun tai seurata sivusta kanavien meininkiä. Näin pääset mukaan fiilistelemään tapahtumaa, vaikket itse pääse saapumaan tapahtumaan. Serveriltä löytyy paitsi omille aiheille omistettuja tekstikanavia, myös äänikanavia on tarjolla hengailijoille ja etäpelejä varten.

Jotta voit käyttää Discordia, tulee sinun olla rekisteröitynyt Discord käyttäjä.

Tänä vuonna Discord on auki tapahtuman ajan seuraavasti:

 • Perjantai 8.9. klo 9.00-21.00
 • Lauantai 9.9. klo 9.00-21.00
 • Sunnuntai 10.9. klo 9.00-21.00

Pääset liittymään Tracon Discord-palvelimeen klikkaamalla kutsulinkiä: https://discord.gg/tracon

Käyttäytyminen ja säännöt

Kun liityt Traconin Discord-serverille hyväksyt noudattavasi paitsi Discordin omia, myös Traconin omia sääntöjät.

 1. Tapahtuman kieli on ensisijaisesti suomi. You can also communicate here in English on talk-in-english chanel.
   

 2. Traconin Discord on avoin kaikenikäisille, mikä on hyvä ottaa huomioon keskusteluissa. K18 materiaalin julkaiseminen serverillä missään muodossa on ehdottomasti kiellettyä! Seuraamuksena voi olla välitön esto serverille.
   

 3. Älä oleta muiden ikää, sukupuolta, seksuaalisuutta, terveydellistä tilaa tai etnistä taustaa.
   

 4. Kunnioita toisia äläkä vähättele, hauku, nimittele, syrji, levitä juoruja tai muutoin kohdenna kiusaamista kehenkään. Rasismi ei ole millään tavalla hyväksyttävää!
   

 5. Pyrkikää pitämään keskustelut niille kuuluvilla aihekanavilla tai off-topicissa. Spämmäystä ei katsota hyvällä.  Emme myöskään salli muiden servereiden mainostusta, mikäli kyseessä ei ole hyvin tunnettu yhteisö tai ennaltasovitulla luvalla Discordin mainostamista.

Moderaattorit voivat antaa näiden käyttäytymissääntöjen lisäksi tilannekohtaisia ohjeita, joita on noudatettava. Moderaattorit voivat tarvittaessa hiljentää kanavia ja käyttäjiä, poistaa yksittäisiä sääntöjen vastaisia viestejä, linkkejä ja kuvia, laittaa sääntöjä rikkovia käyttäjiä jäähylle ja/tai poistaa käyttäjiä tapahtuman verkkoalustoilta.

Mikäli kohtaat häirintää on suositeltavaa ottaa yhteyttä häirintäyhdyshenkilöön soittamalla, tekstiviestillä tai whatsappin kautta puhelinnumeroon, mikä tarkentuu pian. Voit myös olla heihin yhteydessä sähköpostilla hairinta(at)tracon.fi.

Tutustu myös Traconin häirinnän vastaiseen linjaukseen.