Kirpputori

Tracon järjestää jälleen tapahtumakävijöitä palvelevan kirpputorin anime-, manga- ja roolipeliaiheisille tavaroille! Tervetuloa tekemään löytöjä, tuomaan tapahtuman aihepiiriin sopivia käytettyjä tavaroita myytäväksi tai suorittamaan vaikka molempia! Henkilökunta auttaa näytteilleasettelussa ja hoitaa myynnin, joten sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista coniaikaasi myyntiin. Kirpputori on loistava paikka tyhjentää hyllyt itselle turhasta tavarasta ja toisaalta löytää uutta mielenkiintoista hyllyntäytettä sen tilalle.

Kirpputori muuttaa! Kirpputori sijaitsee tänä vuonna Sopraano-huoneessa toisessa kerroksessa.
Sopraanossa aiemmin olleet roolipelit muuttavat Duetto 1:seen ja Duetto-aulaan ensimmäiseen kerrokseen.

Huom! Kirpputorilla käy vain käteinen.

Aukioloajat

perjantai klo 17-22

lauantai klo 9:30-20

sunnuntai klo 9:30-14

Tavarantuonti perjantaina klo 15-17  ja tavaranhaku sunnuntaina klo 14-17.

Haluatko myydä tavaroitasi?

Kirpputori on tarkoitettu yksityisille myyjille. Kirpparin henkilökunta hoitaa tavaroiden myynnin, joten sinun tarvitsee vain rekisteröidä tuotteesi Kirppu-nettipalveluun, tulostaa niihin hintalaput ja tuoda ne paikalle. Voit itse päättää, miten kauan tuotteesi ovat myynnissä. Tracon ry ei vastaa mahdollisista veroseuraamuksista.

Tuotteita saa tuoda myyntiin perjantaina ja lauantaina ennen kirpputorin aukeamista (tarkka aikataulu tulossa myöhemmin) sekä koska tahansa kirpputorin aukioloaikoina. Myymättä jääneitä tuotteita ja tuottoja saa myös noutaa koska tahansa kirpputorin aukioloaikoina, ja sunnuntaina sen sulkemisajan jälkeen 17:00 saakka. Klo 17:00 mennessä hakemattomat tavarat ovat vapaata riistaa kaikille conikävijöille. Tracon ei myöskään toimita hakematta jääneitä rahoja myyjille.

Kirpputori on myyjälle täysin ilmainen: minkäänlaista provikkaa ei myyntitapahtumista peritä!

Tavaran ilmoittaminen Kirppuun aukeaa noin kuukautta ennen tapahtumaa ja sulkeutuu coniviikon maanantaina tai kun tavaraa on tarpeeksi. Linkki Kirppu-järjestelmään lisätään sivuille lähempänä tapahtumaa.

Paikan päällä ei ole mahdollista rekisteröidä lisää tuotteita. Voit tuoda tavaraa myyntiin vain jos sinulla on tapahtuman ranneke eli pääsylippu, sillä sinun täytyy päästä kirpputoritilaan tuomaan ja hakemaan tavarasi.

Huomaathan, että ammattimainen uudelleenmyynti ei kuulu kirpputorille.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää kirpputorista, lähetä sähköpostia osoitteeseen kirpputori (ät) tracon.fi.