Kunniavieraat: Shappiworkshop & Kanto

Cosplaykunniavieraiksemme saapuu Puolasta kaksi maineikasta cossaajaa, Shappiworkshop ja Kanto.

 

Shappiworkshop

 

 

Shappi on harrastanut cosplayta määrätietoisella tee-se-itse-asenteella jo vuodesta 2009. Hän on aktiivinen sekä cosplaykilpailujen järjestelyissä että kisaamisessa. Kisahistoriasta löytyy monenlaista kansainvälistä kisaedustusta sekä myös ECG-voitto vuodelta 2013 ja CWM 2014. Jos kisaaminen ei ole vuorossa, hänet voi usein bongata kilpailun tuomaristosta tai muista järjestelytoimista, joita hän puuhailee usein yhdessä eri peliyhtiöiden kanssa.

 

 

Seuraa Shappia somessa:

Instagram: @shappiworkshop

TikTok: @shappiworkshop

Twitter: @ShappiWorkshop

 

Kanto

 

 

Kanto on niin ikään aktiivinen kilpailija, jonka tuoreista saavutuksista löytyy mm. Euroopan League of Legends -cosplaykilpailun tuomaripalkinto. LoL on muutoinkin sydäntä lähellä ja yhteistyö peliyhtiö Riot Gamesin kanssa on johtanut laajan LoL-maailmaa käsittelevän näyttelyn tekemiseen. Kanto on tuttu näky myös cosplaykilpailujen tuomaristoissa ja on muutenkin aktiivisesti mukana cosplaytapahtumien toiminnassa.

 

 

 

Seuraa Kantoa somessa:

Instagram: @kanto.cosplay

TikTok: @kanto.cosplay

Twitter: @kanto_cosplay

 

 

Ohjelmassa:

 

How to prepare for cosplay contest (Lauantaina klo. 14:00 - 15:15, Maestro)

 

Join us as our cosplay Guest of Honor Shappi shares invaluable tips and tricks to enhance your chances of success in cosplay competitions. From character selection to crafting props, perfecting performances, and captivating judges, we'll cover it all. Get ready to unlock the secrets to a remarkable cosplay contest experience and make your dreams come true! This program is held in English!

 

Shappi on tuomaroimassa WCS-kisoissa ja Kanto on tuomaroimassa NCC-kisoissa Lauantaina!

Shappilla ja Kantolla on yhteinen pöytä artesaanikujalla, jossa voi käydä tekemässä löytöjä ja tervehtimässä vieraita!