Tracon Live!

Sorsapuistossa sijaitseva Tracon Liven ulkolava tarjoaa jälleen runsaasti tanssi- ja musiikkiesityksiä. Kuten muukin puiston ohjelma, on Tracon Live! kaikille avointa ohjelmaa, jota pääset seuraamaan ilman Traconin rannekettakin.

Kuvaaja: Nyymix
Kuvaaja: Nyymix

Perjantai

 

Vocaloid Classics Live 01: Hatsune Miku!

Pe 17.30–18.15

Norppa

Mikä ihmeen Hatsune Miku? Nyt se on aika selvittää! Uudessa "Vocaloid Classics" esityssarjassa käydään tanssien läpi eri Vocaloidien klassikkohittejä, Hatsune Mikusta aloittaen!
Mikäli olet uusi tai vanha Mikun fani, tätä esitystä et halua missata. Luvassa on Mikun klassikkolauluja 10 eri tuottajalta vuosien varrelta, esitettynä sekä uusin että tutuin koreografioin.
Tule kokemaan tämän virtuaalisen idolin historiaa omin silmin!

Lue lisää instagramissa: @vocaloidclassicslive

 

Project Nightcord: Special Live! Nocturnal Encounter

Pe 18.30–19.00

Pincyuu, venven, Iaia, Cici, Mikaze

Viisi henkilöä eri taustoista tuovat Project Sekaista tutun Nightcord at 25 -yhtyeen ensimmäistä kertaa Traconin lavalle ainutlaatuisen projektin muodossa. Tempaise valotikut mukaan ja tule fiilistelemään vähän tyypillisestä poikkeavia idolibiisejä öisissä tunnelmissa!

 

3xDMG — videopelimusiikki keikka 🎶

Pe 20.00–21.00

3xDMG

Tamperelainen 3xDMG palaa kovempana kuin koskaan soittamaan videopeleistä tuttuja kappaleita sekä muutamia muita yllätyksiä!

 

Lauantai

 

Sensationrush- μ's cheer live!!

La 12:00-12:40

Yhdeksän innokasta tyttöä haluavat piristää sinun conipäivääsi! Sensationrush palaa jälleen lavalle, mutta tällä kertaa yhdeksän hengen voimin, koko μ's mukana! Tule seuraamaan esitystä nähdäksesi söpöjä tansseja ja hauskaa juontoa hahmojen välin!

 

Cosplay Catwalk

La 13:00-13:30

Onko sinulla, parillasi tai ryhmälläsi upeat cosplayasut joita haluatte päästä esittelemään yleisön edessä mutta kisaaminen ei tunnu siihen oikealta vaihtoehdolta? Cosplay catwalkissa pääset nousemaan Traconin Live! lavalle ilman kisaamisen tuomaa stressiä.
Cosplay Catwalkiin on matalan tason muotinäytös johon voit osallistua itsetehdyllä tai ostamalla puvulla juontajan selostamana. Lavaosuuteen ei sisälly esitystä mutta voit suunnitella hahmouskollisen kävelyn ja poseerauksen.

Cosplay Catwalkiin on ennakkoilmoittautuminen puistopisteellä kello 11-13. Löydät ilmoittautumisohjeet ja tarkemman kuvauksen Traconin cosplay sivuilta.

 

Revontulet 3rd live - μ'sical Comeback!

La 14:00-15:00

"Paikka, johon tähtäämme, on vielä korkeammalla - ylitämme ihmeiden sateenkaaren!"
Revontulet valtaavat Traconin kolmannella kokopitkällä livellään! Tänä syksynä idoliryhmämme aikoo palata juurilleen μ's:in pariin ja tarjoilla conikansalle sydäntälämmittävän kokoelman Love Live!-hittejä! Matkamme käy läpi vuodenaikojen ja suurten seikkailujen - lähde mukaamme ja näe, kuinka kouluidolit puhkeavat kukkaan kaikissa revontulten väreissä!

 

Mystic Idols: ☆9 MELLOW MELODIES☆

La 15:30-16:15

"Katso minua...ei, älä katso sittenkään..."
Etäinen, synkkä melodia hiipii lähemmäs ja lähemmäs. Onko maailmasta tullut näin pimeä? Mystic Idolsien toinen live, jossa saatte kokea koskettavan tarinan vaikeasta rakkaudesta ja elämän totuudesta, pidetään Traconissa tänä vuonna! Tervetuloa katsomaan meitä kun muutamme surun rakkaudeksi ja pimeyden valoksi!

 

NordicMuse - Leipää ja sirkushuveja

La 16:00-17:00

NordicMuse

Käykää peremmälle hyvä yleisö ja tulkaa todistamaan omin silmin suurta sirkusspektaakkelia! Kehotamme teitä pitämään silmät tarkkana, sillä pian lavan täyttää tanssit, temput ja ehkä jopa taikuuskin.
NordicMuse on humoristinen Love Live! -covertanssiryhmä, joka tämän kertaisessa showssaan tarjoaa yleisölleen tilaisuuden hypätä sirkushuvien maailmaan. Millaisia hullunkurisuuksia lavalla tullaankaan näkemään? Tällaista showta ette varmasti halua missata!

(Nimestä poiketen esityksessä emme valitettavasti voi tarjoilla leipää...)

 

Love Live! Random play dance!

La 17:30-18:15

SaraElma, Sofrisk, Norppa, Jasmin "Sieru" Anttila, Kitkat

Kiinnostaako Love Live? Vipattaako tanssijalkaasi? Meillä on sinulle sopiva ohjelma: Love Live! Random play dance! Random play dancessa soitamme pätkiä eri Love Live -biiseistä, ja kuka tahansa saa liittyä mukaan tanssimaan. Ja ei hätää jos et uskalla tanssia yksin: ryhmän jäsenistä joku tanssii aina mukana jokaisessa biisissä, eli rohkeasti vaan mukaan!

 

EVERFROST 🎶

La 20:00-21:00

EVERFROST on suomalainen power metalliyhtye, jota inspiroi japanilainen animemusiikki ja estetiikka. Traconissa 2023 EVERFROST esittää Frostbites EP:ltä tuttuja animetunnareita, conikansan rakastamia klassikkobiisejä sekä omaa tuotantoa. Tule kuuntelemaan EVERFROSTIN vuoden 2023 viimeistä keikkaa Traconiin!

 

Sunnuntai

 

Yūki-rinrin -Project Sekai: WxS LIVE!

Su 12:00-12:30

Yūki-rinrin

Tervetuloa katsomaan Yūki-rinrinin ensimmäistä täyspitkää liveä. Luvassa on hupsuja tansseja, hyvää meininkiä ja kaikkille tuttuja Vocaloid ja Wonderland x Showtime hahmoja. Let’s WONDERHOY!!!

 

Tracon Dance Medley 7.0

Su 13:00-14:30

Collision, Λnlimited∞, LUMINE, TanPARA, Over the Zettai, BLUFF

Sorsapuistossa tanner tärisee ja nurmikko vipattaa jo seitsemättä kertaa kun Tracon Dance Medley tulee taas! Tule katsomaan kun vanhat tutut Collision, Λnlimited∞, LUMINE, TanPARA, Over the Zettai ja BLUFF iskevät jälleen pöytään kattauksen kaikenmoisia boppeja ja bängereitä. Luvassa on tuttuun tapaan kovatasoista esiintymistä ja ennenkaikkea mahtavaa meininkiä!

 

Anime openingit Erichin tapaan 🎶

Klo 15:00-15:45

Erichi

Mikä onkaan ikonisin anime opening, minkä kaikki tuntuvat tietävän? Mikä on juuri sinun lempi anime op? Tervetuloa seuraamaan anime openingeja kunnioittavaa laulunumeroa, johon olen koonnut omia suosikkeja ja enemmän tai vähemmän ikonisia openingeja vuosien varrelta! Löytyykö setlistasta sinun lempparisi, tule ottamaan selvää!

 

Kuvaaja: Erika Lampi
Kuvaaja: Erika Lampi