Taidekuja

Taidekuja

Traconin taidekujalla kuvataiteen ja kädentaitojen harrastajat esittelevät ja myyvät töitään. Kujalta voit löytää fanitaidetta ja originaaleja taidonnäytteitä useilta eri taitelijoilta tapahtumaviikonloppuna. Huomioithan, että useimmat myyjät voivat ottaa vastaan vain käteistä. Osa taiteilijoista on kujalla vain yhtenä päivänä, joten kujalla kannattaa pyörähtää kaikkina päivinä! Taidekuja sijaitsee Tampere-talon kolmannessa kerroksessa.

 

Taidekujan aukioloajat

Perjantai: 16 - 21
Lauantai: 10 - 19
Sunnuntai: 10 - 17

 

Kysyttävää?

Ota yhteyttä taidekuja(at)tracon.fi

 

Taidekujakartta

Julkaistaan tapahtuman lähestyessä.

Pöytien statistiikka

Kujapöytä LIGHT - keltainen | koko 50 cm x 150 cm | 1 ja 2-päivän pöytä

Kujapöytä MEDIUM - punainen | koko 75 cm x 125 cm | 1 ja 2-päivän pöytä

Kujapöytä MAX - sininen | koko 80 cm x 180 cm | 3 päivän pöytä

 

Suodata taiteilijoita: Kaikki Perjantai Lauantai Sunnuntai

Pöytä Päivä Kuva Nimi ja kuvaus
1. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Zhangah Studio

Featuring dark and whimsical illustrations from an original art series Shapes of Nature.

I am an independent artist from Canada who is currently living in the Netherlands. I reimagine old fables in a world which humans have abandoned to explore themes of decay, nature reclaiming and the fragility of life. Discover lost worlds on eco-fiber prints, jigsaw puzzles and more.

2. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Haruempathy

Moi! I'm Harue, an italian artist living in Finland. Mostly drawing fan arts and husbandos of my favorite series such as Nier Automata, Genshin and Violet Evergarden, but also offering artworks and merch of my own OCs and several other anime series.
Feel free to come check my booth and have a chat together! ^^

3. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Feefal

Hi everyone! I’m an illustrator from Sweden, and I have a passion for creating artwork that is rich in dreamlike elements. I also take a lot of inspiration from science and biology in my work. In my booth you'll find prints, enamel pins, zines and more - all featuring my artwork :)

4. Perjantai, lauantai, sunnuntai

RAVEFIRELL

Hello I'm Rui! This is my 1st time visiting Finland from Canada 😄 I will bring whatever art and earrings my 2 checked luggages can swallow to Tracon. Please buy lots so I can pack souvenirs for my trip home haha

5. Perjantai, lauantai, sunnuntai

AlexBrushes

Hello! I'm AlexBrushes, a digital artist from Portugal who loves to draw cats, isometrics and cute stuff! In my booth you will be able to find lots of acrylic charms, plushies, tote bags, stickers, mouse pads and much more!

6. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Aristocraticbunnies

Hi! I'm Eli, an artist from Lithuania. I mainly focus on cute and cozy art, both original and fanart, including series such as Chainsaw Man, Houseki no Kuni and Genshin Impact. I offer a variety of products, including stickers, button pins, acrylic charms, standees and totebags.

7. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Anni K. Comics

Hei, olen Anni K. Olen tamperelainen sarjistekijä. Pöydästäni löytyy sarjakuvaomakustanteita sekä printtejä, kortteja ja tarroja. Niin paljon tarroja! Aiheet ovat enimmäkseen originaaleja, mutta vähän fanarttiakin mahtuu mukaan, esimerkiksi The Sandmanista ja Chainsaw Manista.

8. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Saida

Moikka, olen Saida, taidekujailija saaristosta. Pöydältäni löytyy vähän kaikenlaista; mm. printtejä, tarroja, magneetteja ja pinssejä. Valikoimasta löytyy fanitaidetta eri sarjoista, kirjoista, animeista, peleistä, jne. Pöydältä löytyy myös liuta eläinaiheisia tuotteita sekä tuotteita joissa esiintyvät omat hahmoni.

9. Perjantai

naensut

Synkkää fantasiaa ja hirviöitä. Mitä muuta voisi toivoa? Pöydältäni löytyy fanitaidetta ja originaaleja laidasta laitaan. Tule, löydä ja ihastu!

10. Perjantai

nuuhku

Olen fantasiasta ja kauhusta inspiroitunut kuvittaja. Pöytäpuoliskoltani löytyy printtejä ja tarroja originaaliaiheista sekä peleistä kuten Final Fantasy XIV ja Nier.

10. Perjantai

valaion

Olen tyypillisesti fantasia-aiheisiin keskittynyt kuvittaja. Kujapöydälläni on printtejä ja tarroja, originaaleista fanitaiteeseen. Jälkimmäisten aiheina on esimerkiksi The Witcher 3 ja Final Fantasy XIV. Tervetuloa vilkaisemaan!

11. Perjantai

Fowappi

Moi! Mun puolelta pöytää löytyy kaikkea hauskaa ja värikästä pääasiassa mm. Trigun, Honkai Star Rail, Chainsaw Man ja TGCF! Töitäni löytyy akryylisistä avaimenperistä tarroihin ja printteihin.
Rakastan jutella muiden samoista lähdemateriaaleista kiinnostuneiden ihmisten kanssa, joten tule juttelemaan ja tsekkaamaan tuotteeni!

11. Perjantai

Sointuina

Moikka! Pöydänpuoliskoltani löytyy pehmoista ja värikästä fanitaidetta animesta, mangasta ja peleistä mm. printtien, avaimenperien, akryyliständien ja avainnauhojen muodossa. Muutamina lähdemateriaaleina mainittakoon Witch Hat Atelier, Trigun, Genshin Impact ja Zelda. Tervetuloa tsekkaamaan ja moikkaamaan!

12. Perjantai

Valehiisi

Hejsan! Olen Valehiisi, pitkän linjan illustraattori ja aloitteleva pelitaiteilija Tampereelta. Tuotan sekä fanitöitä että originaalia materiaalia LGBTQ+ -teemoihin, fantasiaan ja DnD-henkeen painottuen. Pöydältäni tulet löytämään monenlaista, aina printtituotteista charmeihin, tekstiileihin ja jopa luusta valmistettuihin koruihin!

13. Perjantai, lauantai

ellumir & elppidraws

Kahden taiteilijan duo, joiden yhteisenä intohimona ovat erityisesti vahvat, kypsät naishahmot.

Pöydältämme löytyy niin fanitaidetta kuin originaaliakin tuotantoa moneen makuun, lähdesarjoina mm. Dorohedoro, Ghost in the Shell, Lord of The Rings, Mob Psycho 100 ja Better Call Saul. Valikoimasta tuleekin löytymään laaja kattaus erilaisia tuotteita: tarroja, printtejä, pinssejä, charmeja ja omakustannesarjakuvia sekä muita värikkäitä yllätyksiä.

14. Perjantai, lauantai

Mustekukka

Myyn pöydälläni japanilaisella tsumami zaiku sekä kiinalaisella chan-hua -tekniikalla valmistettuista kukista tehtyjä koristeita. Valmiista tuotteista löytyy mm. erilaisia hiuskoruja, joista löytyy kiinnitykseltään sopivia koristeita niin pitkiin kuin lyhyempiinkin hiuksiin. Pöydältä löytyy myös erilaisia kukista tehtyjä koruja, kuten korvakoruja, sekä avaimenperiä ja laukkuihin kiinnitettäviä koristeitä.

15. Perjantai, lauantai

Jenni Välikangas

Olen sarjakuva- ja kuvataiteilija. Käytän perinteisiä tekniikoita, ja päämateriaalini ovat tussit sekä akvarellit. Töissäni seikkailevat eläinhybridimäiset hahmot surreallistisissa maisemissa, ja sarjakuvani ovat maisemallisia, mytologisia seikkailuja ja pohdintaa. Valikoimastani löytyy niin printtejä kuin originaalejakin, sekä valittu kattaus julkaisemistani sarjakuvista.

15. Perjantai, lauantai

Reetta Kallio

Olen kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Pöydästä löytyy mm. sarjakuvazinejä, taideprinttejä ja tarroja.

15. Perjantai, lauantai

variable

Olen sarjakuvataiteilija Helsingistä. Myyntivalikoimastani löytyy sarjakuvazinejä, luonnoszinejä, tarroja sekä muuta sekalaista.

16. Perjantai, lauantai

Arvi Tammi

Pöydältäni löytyy käsin tehtyjä noppia ja noppasettejä, söpöjä fantasia aiheisia tarroja, avaimenperiä, charmeja ja muuta pientä.

17. Perjantai, lauantai

Salaidard & Kirjoa

Pöydältämme löytyy söpöjä eläimiä, fantasiaa ja pöytäroolipeliaiheista tuotantoa. Työt ovat lähinnä originaalitaidetta, mutta joukossa on jonkin verran fanitaidetta esim Critical Rolesta. Tule kurkkaamaan printtejä, tarroja ja muuta jännää!

18. Perjantai

Tenkain

Hei, olen fanitaiteilija Oulusta, ja keskityn gacha-peli aiheisiin tuotteisiin. Myyn pöydälläni printtejä, charmeja, acrylic standeeitä sekä tarroja aiheista Genshin Impact, Ensemble Stars, Arknights sekä muista. / Hi, I'm a fan-artist from Oulu, and I focus on gacha-game fanmerch. At my table you can find prints, charms, acrylic standees and stickers from Genshin Impact, Ensemble Stars, Arknights and other series.

19. Perjantai

ered

Moi! Olen ered. Teen enimmäkseen originaalitaidetta fantasia-aiheista. Pöydältä löytyy mm. kortteja, printtejä sekä erityisesti tarroja.

20. Perjantai

Janika Keskitalo

Janika Keskitalo tai nimimerkiltään jkmiddlehouse, on graafikko ja striimaaja Tampereelta. Pöydältä löytää taideprinttejä, asusteita, tarroja, sarjakuvia ja omakustanteisia kirjoja. Taiteessa tapaa sekä originaalia taidetta, että fanitaidetta. Paikan päällä voi myös tilata pieniä tussitöitä.

21. Perjantai, lauantai

gaikotsukiri

Yahhoo! Pöydältäni tulee löytymään fanitaidetta Genshin Impactista, Honkai Star Railista sekä Nu:Carnivalista perus printtien, tarrojen sekä pinssien muodossa - tänä vuonna debyyttinsä tekevät myös halityynyt. Teen myös 2D-animaatio commissioneita Vtubereille, tule katsomaan pöydälle esimerkkejä!

22. Perjantai, lauantai

Sunako

Hei! Olen Ruotsissa asuva suomalainen freelance-taiteilija. Intohimoni ovat anime ja pelit, eniten fanarttia tulee piirrettyä Genshin Impactistä. Taiteessani näkyy myös luontoa, fantasia-teemoja, ja originaalihahmoja. Pöydälläni on tarjolla pääasiassa A4 ja A3 printtejä töistäni. Tervetuloa!

23. Perjantai

lucinfernos

Tervehdys! Olen tamperelainen digitaalitaiteilija ja myyn lukuisista eri fandomeista kaikenlaista fanikamaa printeistä akryylipinsseihin ja avaimenperiin! pöydältäni löytyy tuotteita mm. genshin impactista, resident evil-pelisarjasta, vocaloideista ja monista muista sarjoista ja peleistä. Tuu moikkaamaan ja tutkimaan tarjoilua!

24. Perjantai, lauantai

Cidate

Hei, olen Cidate! Minun pöydältäni löydät niin fanitaidetta kuin originelliä tuotantoa! Genshin Impact, Fire Emblem ja Identity V nousee esiin selkeästi pyödälläni mutta seasta löytyy aarteita muistakin sarjoista. Valikoimaa on söpöistä tarroista charmeihin ja käyttötavaroihin asti, joten tule ihmettelemään ja katsomaan jos löytyisi jotain sinulle mieluista!

25. Perjantai, lauantai

Tiitcha

Tämän positiivisen piipertäjän tuotteisiin kuuluvat mm. printit, pinssit, tarrat, charmit, washi-teippi ja pyöreät huovutetut eläimet. Kuvitustyylinen taiteeni hohkaa elämän iloa ja -ihmetystä ja kattaa niin originaaleja tuotoksia, kuin fanitaidettakin. Tervetuloa!

26. Perjantai, lauantai

Philonob

Moikka! Pöydältäni viikonlopun aikana voit löytää sekä originaali arttia että fan arttia niin animesta kuin peleistä, kuten Final Fantasy XIV'istä, Monster Hunterista, Jojosta, Trigun Stampedesta, Chainsaw Manista ja mahdollisesti jostain muustakin ;3c Perinteisten printtien lisäksi minulla on mukanani myös charmeja, tarroja, pinssejä, phone grippejä ja standeeta, joten tule ihmeessä katsomaan löytyisikö jotain kotiin vietävää!

27. Perjantai

tirnu

Hei! Olen tirnu, turkulainen eläinpiirtäjä. Söpöissä pastellinsävyisissä
töissäni esiintyvät mm. koirat, kissat, pulut, puput ja jyrsijät
erilaisissa hyvän mielen teemoissa. Tuotevalikoimiini kuuluvat itse
ommellut keittiöpyyhkeet ja koristetyynyt, A4-printtejä, kortteja ja
tarroja. Tervetuloa tutustumaan!

28. Perjantai, lauantai

Dekoponi

Hei! Olen Oululainen artisti nimeltä Dekoponi! Taiteeseeni kuuluu sekä fanarttia eri peleistä/sarjoista että originaali töitä. Kujapöydältäni tulet löytämään monipuolisesti erinlaisia tuotteita, kuten emaili pinssejä, tarra-arkkeja, kangasjulisteita ja kaikkea muuta kivaa! Tervetuloa moikkaamaan ja tutustumaan. Nähdään Traconissa~!

29. Perjantai, lauantai

Nefaillu

Moi olen Nefa, tykkään kaikesta söpöstä ja värikkäästä, tiettyä särmää unohtamatta. Pidän erityisesti eläinteemoista ja pöydälläni on suhteellisen kattavasti myös kaikkea animeen/mangaan/peleihin liittyvää ja vähän meemuiluakin. Pokemon on erityisen kova sana ja kaikennäköiset muut digitaaliset monsterit. Tuotteita voi etukäteen ihmetellä nettisivujen kautta, tervetuloa myös paikan päälle tutustumaan!

30. Perjantai, lauantai

emiliaotus

Hei, olen emiliaotus ja ensimmäistä kertaa mukana Traconin taidekujalla! Kujapöydältäni löytyy mm. erilaisia tarroja, tarrasettejä, täytettäviä ja magneettisia kirjanmerkkejä, avaimenperiä, A5-kokoisia printtejä sekä käsinpainettuja polaroid-linoprinttejä. Aiheina etenkin roolipelit, videopelit, fantasiakirjallisuus sekä kaikenlaiset söpöt hirviöt ja otukset. Originaalitaiteessani seikkailee mm. suloisia kisufisuja, pride-teemaisia noppia sekä kroonisesti kiukkuisia sisäelimiä. Tervetuloa!

31. Perjantai, lauantai

Minervainen

Pöydältäni löytyy hempeitä hiusrusetteja sekä -donitseja useassa eri koossa, niin hillitympiä malleja kuin överimpiä juhlarusetteja! Inspiraatiota ammennan vaatetushistoriasta sekä japanilaisesta katumuodista. Valmistan tuotteeni pääosin japanilaisista kankaista sekä kierrätysmateriaaleista.

32. Perjantai

Eevi.Art

Olen 19-vuotias nuori Tampereelta, ja nautin ensisijaisesti fanitaiteen piirtämisestä. Piirtämäni hahmot ovat yleensä peräisin animaatiosarjoista ja -elokuvista, kuten My Little Ponysta, Steven Universesta tai Disney ja Ghibli -elokuvista. Barbie ja The Last of Us ovat myös lempiaiheitani. Myyn tarroja, printtejä ja pinssejä.

32. Perjantai

PawsUpRobbie

Moi! Olen Robert, 20-vuotias autistinen taiteilija, joka piirtää mielellään LGBTQ-aiheisia kuvituksia ja original hahmoja. Valikoimastani löytyy myös jonkin verran fanitaidetta. Tuotteet ovat pääosin tarrojen, pinssien sekä taideprinttien muodossa. Tule ihmeessä moikkaamaan! :)

33. Perjantai

Kristmarian

Hei! Pöydästäni löytää synkeän suloista eläintaidetta, sekä hieman fanitaidetta. Tuotteita löytyy laaja skaala printeistä kangaskasseihin, joten tule ihmeessä kurkistamaan!

34. Perjantai

Sumu Viktoria

Olen Tamperelainen kuvataiteilija, käsityöläinen ja nörtti. Pöydältäni löydät printtejä, koruja, tarroja, kirjontatöitä, nahkatöitä ja zinejä. Taiteessani on usein aiheena eläimet ja luonto, ripauksella scifiä, fantasiaa sekä kauhua

35. Perjantai

Carmeval

Moikka! Oon Carmeval, 3D-peliartisti Helsingistä ja mun pöydält löytyy pääosin fanitaide-tuotteita. Edustettuna mm. Trigun Stampede, Chainsaw Man, Cyberpunk Edgerunners, Chi’s Sweet Home, My Hero Academia, Sk8 the Infinity, Hades ja Tiger & Bunny. Tarjolla pinssejä, tarroja, charmeja, printtejä, mukinalusia... Tuu ihmees kurkkaa ja moikkaa! c:

35. Perjantai

Taruto

Moooi! Multifandom fanartisti, onepiece, manhwa, otomee ymmss, tervetuloo moikkaa ;))

36. Perjantai

Memokuart

Purpur~ Memokuart tässä hei! Tuotevalikoimaani kuuluu mm. vinyyli tarroja, tarra-arkkeja, avaimenperiä, avainnauhoja, magneetteja, pinssejä, korvakoruja ja oispa-tuotteet! Myyn myös läsitöitä omilla kuoseillani: mm. pussukoita, kukkaroita ja omamoreja, eli onnenamuletteja! Tuotteiden teemat pyörivät söpöjen kissojen lisäksi vahvasti japanin ympärillä kettumaskeista onnenkissoihin. Löydät pöydältäni myös originaalintaiteen lisäksi vähän fanarttia mm. eri anime, manga ja peli-sarjoista. Pride-teemaisia tuotteita unohtamatta. Nähdään Traconissa! :3c

37. Perjantai

Cherrypxw

Hei! Olen Tampereella asusteleva digitaalisen taiteen harrastaja. Teen taidetta monista itselleni rakkaista asioista, kuten videopeleistä sekä pehmoisista corgeista.
Pyrin jakamaan töilläni iloa ja hyvää mieltä kaikille!

38. Perjantai

Nellamo

Hei! Olen Nellamo ja teen luonnon inspiroimaa taidetta sekä kerron pohjoisen tarinoita. Tuotteistani löytyy paljon originaaleja printteinä, tarroja ja Pohjoisen Omituisia Otuksia -zine jossa seikkailee pohjolan kansanuskon taianomaisia hahmoja. Kesällä valmistumassa myös uusi zine! Maalaan ja piirrän guasseilla, musteilla ja teen myös digitaalista taidetta. Nähdään taidekujalla!

39. Perjantai

Velhox

Tarjoan perjantaina värikästä fanitaidetta eri anime- ja videopelisarjoista. Pöydältäni löydät mm. taideprinttejä, pinssejä sekä vinyylitarroja tutuista hahmoista. Hauskaa Traconia kaikille! ★

40. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Sysirauta

Olen Sysi, fantasiaotusartisti. Teen perinteisellä medialla outoja otuksia ja hiukan normaalimmaksi eläimiksi luokiteltavia eliöitä. Kuvissa on paljon mustaa, intensiivisiä värejä ja geometriaa. Pääosin tarjolla on erikokoisia printtejä, mutta myös tarroja, magneetteja, pinssejä, muistikirjoja ja kangasmerkkejä löytyy.

41. Perjantai, lauantai, sunnuntai

endrae

Teen pääasiassa fanitaidetta länsimaalaisista videopeleistä ja sarjoista mutta mukaan mahtuu myös yleisesti kauhuteemaista, sekä tabletop-centristä originaalitaidetta. Myynnissä on printtejä A6-A3 kokoisina (myös erikoisefekteillä: foili ym), tarroja, sekä polaroideja.

42. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Leorppa

Minut tunnetaan Taival sun luo -nimisen nettisarjakuvan tekijänä. Teen myös paljon fanitaidetta, figuureja, muraaleja ja originaalitöitä. Traconissa tulen myymään kawaii/alternative/pastel goth -tyylisiä custom pehmoleluja. Teen myös pieniä ja söpöjä figuureja, magneetteja, charmeja, sekä originaali- ja fanart-printtejä.

43. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Maron

Pöydältäni löytyy suurimmaksi osaksi printtejä eri medioista, mm. Monster High, Spy Family, Ghibli ja W.I.T.C.H. Printtien lisäksi on myös pientä kivaa tilbehööriä, ja teen myös tilaustöitä paikanpäällä. Tervetuloa!