Kirjoituskilpailu – luonnonvoimat

Kirjoituskilpailu – luonnonvoimat

Jäitkö sinä tai kaverisi vielä ilman ranneketta tämän vuoden Traconiin? Ei hätää, sillä nyt sinulla on mahdollisuus voittaa viikonloppuranneke osallistumalla Traconin kesän kirjoituskilpailuun!

Osallistumisohje: Kirjoita teksti, joka sisältää jossain muodossa kaksi asiaa: Tracon ja luonnonvoimat. Tyylilaji ja genre ovat vapaat, mutta kirjoituksen tulee olla kirjoitettu joko suomen tai englannin kielellä. Minimipituutta ei ole, mutta pyydämme pitämään kirjoitukset maksimissaan noin 2000 sanan mittaisina. Tämä helpottaa ja nopeuttaa tuomarien työtä kilpailukirjoitusten läpilukemisessa. Osallistua voi maksimissaan kahdella kirjoituksella. Työn tulee olla aiemmin julkaisematon ja tätä kilpailua varten kirjoitettu.

Osallistu kilpailuun lähettämällä kirjoituksesi keskiviikkoon 26.07.2023 klo 23.59 mennessä sähköpostitse osoitteeseen viestinta(at)tracon.fi otsikolla Kirjoituskilpailu. Liitä sähköpostiin myös omat yhteystietosi (oma nimi, sähköposti tai puhelinnumero). Tekstin voi kirjoittaa joko suoraan sähköpostin tekstikenttään tai liittää sähköpostiin pdf- tai docx-tiedoston. 

Kisan palkinnot: Palkintoja jaetaan kaksi: paras kirjoitus sekä kunniamaininta. Molemmista sijoituksista palkintona on yksi viikonloppuranneke vuoden 2023 Traconiin. Kisan tulokset julkaistaan 2.8.2023.

Voittajatyö sekä kunniamaininta tullaan julkaisemaan Traconin blogissa. Tekstejä ei käytetä muuhun tarkoitukseen.