AI-taide tapahtumassa

Haluamme osoittaa tukemme ja kunnioittaa taiteilijoiden omaa työpanosta asettamalla Traconin tapahtumiin AI-taiteen myyntikiellon. Kiellämme tekoälyllä generoidun taiteen myymisen taidekujalla, artesaanipöydillä ja myyntisalissa. Kielto koskee kokonaan tai osittain generoituja kuvia, jotka pohjautuvat muiden osapuolien kuvien hyödyntämiseen. Kiellon alle kuuluvat myös muut myytävät teokset, joissa on hyödynnetty kuvituksen suhteen AI-taidetta esim. Midjourneyta käyttämällä.

Linjaus varmistaa kävijöillemme mukavan ja onnistuneen ostokokemuksen; kävijät voivat olla varmoja rehellisesti ja aidosti toteutetusta taiteesta ja sisällöstä.

Linjaamalla AI-taiteen olevan kiellettyä Traconissa, varmistamme että taidekuja, -artesaani ja -myyntipöytäpaikkojen haun yhteydessä kaikki myyjät ovat ajantasalla asiasta ja sitoutuvat näin arvoihimme.
Haut tapahtuman myyjiksi aukeavat pian! 

Jos sinulla on kysyttävää AI-linjauksesta, voit lähettää sähköpostia talous(at)tracon.fi.