Esiintyjähaku avajaiset ja päättäjäiset

Hae esiintyjäksi avajaisiin sekä päättäjäisiin!

Please scroll down for English!

 

Kuva: Miko.


Traconin avajaiset ja päättäjäiset ovat uusien tuulien vietävänä.

 

Oletko aina halunnut päästä lavalle esiintymään ilman kilpailun tuomaa painetta? Haluatko päästä näyttämään yleisölle osaamistasi? Nyt sinulla ja ystävilläsi on mahdollisuus päästää luonnonvoimat valloilleen, sillä Tracon etsii esiintyjiä avajaisiin ja päättäjäisiin!

Avajaiset ovat show, jolla potkitaan koko tapahtuma käyntiin tuhannen salaman voimalla. Hypeä, tanssia ja suuria tunteita. Tunnelmaltaan avajaisten esitykset ovat siis iloisia, räjähtäviä ja ennen kaikkea innostavia. Päättäjäisissä jatketaan samalla linjalla, mutta tapahtuman loppumisen haikeudessa esitykset voivat myös kuvastaa jäähyväisten tuntua.

 

Esiintyjähaku on auki 1.3. – 15.4.2023. Valittuihin otetaan yhteyttä haun sulkeuduttua.

Hakea voit oheisella lomakkeella https://forms.gle/nmWHmPCHcg8xVw41A

 

Kysymysten noustessa ilmoille, ole rohkeasti yhteydessä avajais- ja päättäjäisvastaavaan: jansutti@tracon.fi

 

 

Apply to perform at Tracon's opening and closing ceremony!

 

This year the Forces of nature can be felt at Tracon's opening and closing ceremonies.

 

Have you always dreamed of performing on stage without the pressure coming from competitions? Do you wish to share your talent with the audience? Now you and your friends have the opportunity to unleash the Forces of nature within: Tracon is looking for performers for the opening and closing ceremonies!

Opening ceremony is a show that kick starts the whole event with the force of a lightning strike. Hype, dance and strong emotions! The atmosphere to the opening acts should be fun, explosive and before all: exciting. The closing ceremony continues the line set in opening ceremony but at the same time the feeling can be bittersweet and nostalgic since the convention is now ending.

 

 

The period for applying is 1.3. – 15.4.2023. The ones chosen will be personally contacted after the apply period is closed. 

Please fill in this form to apply: https://forms.gle/aQV2UXdbjgNu4jZG9

 

For any questions, please don't hesitate to contact the opening and closing ceremony manager: jansutti@tracon.fi